Victor A970 NitroLite

Ontdek de opmerkelijk verbeterde Victor A970 NitroLite CF, een badminton schoen die badmintonners de ultieme combinatie van comfort en snelheid biedt. Met de toevoeging van de revolutionaire NitroLite-technologie onderscheidt deze schoen zich door optimale schokabsorptie en veerkrachtig draagcomfort. De Victor A970 NitroLite CF is verkrijgbaar in de opvallende kleur "Hawaii Blue/Black".

Victor A970 Nitrolite

Innovatieve Technologieën

NitroLite Technologie

De NitroLite-technologie van de A970 NitroLite CF is revolutionair. Het proces omvat het impregneren van high-performance EVA embryos met N2 om ze te vullen met superkritisch N2. Dit resulteert in een lichte en fijn geporeuze structuur, sterker dan traditionele schuimtechnologieën. Bovendien elimineert dit proces de noodzaak van traditionele chemische schuimmiddelen, waardoor de schoen nog milieuvriendelijker wordt. Het resultaat is lichte badminton schoenen met uitzonderlijk comfort.

Perfecte Combinatie van Ondersteuning en Bescherming

De combinatie van Microfiber PU Leather, Heel Protection Tab en 3D Heel Support System biedt comfortabele ondersteuning en bescherming, specifiek afgestemd op de badmintonspecifieke footwork. Dit vermindert aanzienlijk het risico op sportblessures.

Internationaal Getest en Gebruikt

Topspelers zoals Lee Zii Jia, Anders Antonsen en Nishimoto Kenta hebben de A970 NitroLite CF getest en spelen er actief mee. Zij ervaren deze badmintonschoenen voor heren als lichtgewicht, veerkrachtig en ideaal voor snelle bewegingen op het veld.

Lee Zii Jia  Victor A970 NitroLite CF

Lee Zii Jia

Baanbrekend Middenzoolmateriaal

De NitroLite-middenzool verlicht niet alleen de schoen, maar verbetert ook de veerkrachtige draagervaring en duurzaamheid. Het E-TPU in het hielgedeelte transformeert geabsorbeerde schokenergie in veerkrachtige kracht, waardoor snelle lanceringen en snelle voorbereidingen voor de volgende slag mogelijk zijn.

De Deens enkelspeler Anders Antonsen zegt: "A970 NitroLite biedt uitstekende ondersteuning bij elke beweging op het veld. De schoenen zijn lichtgewicht en zacht, waardoor moeiteloze sprongen en snelle terugkeer mogelijk zijn."

Klaar om te Winnen met Team VICTOR!

Met de toevoeging van de innovatieve NitroLite-technologie is de geliefde A970-serie van VICTOR nu sneller, zachter, met verbeterde veerkracht en nog milieuvriendelijker. Stap in de nieuwste A970 NitroLite CF en maak je klaar om te winnen met Team VICTOR!

KW FLEX
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter