De online racketsport winkel van Nederland!

Bij KW FLEX Racket speciaalzaak staan kwaliteit, service en klanttevredenheid centraal!
Wij doen er alles aan om jou 100% tevreden met jouw aankopen te laten zijn, tegen de scherpste prijzen.

Onze racket specialist Kwok-Wai heeft een uitgebreide kennis van alle badminton rackets, badminton schoenen, tassen, shuttles, kleding enz. en hij kan je er daardoor perfect over adviseren. Daarbij staan jouw wensen natuurlijk centraal. Ook kun je producten testen en zelf ervaren (vraag naar de mogelijkheden). Bovendien hebben wij ons assortiment uitgebreid met tennisrackets, squashrackets en padel rackets!

Wist jij dat KW FLEX dealer is van diverse badminton merken?

Bij online badmintonshop KW FLEX kun je badminton rackets kopen van Yonex, Victor, FZ Forza, Carlton en Dunlop.
Van deze merken kun je bij ons ook badminton tassen kopen en shuttles. En vergeet de grips niet! 
Badminton schoenen kopen, doe je van de merken Victor, Yonex en FZ Forza. En sport kleding bestel je van de merken Erima, Victor, Yonex en Jako. 

Wil jij jouw spieren goed laten herstellen?

Denk dan eens aan de F.I.T. Sportbalsem om je spieren te ontlasten en je kunt Doubdle O7 kopen om te herstellen na het sporten. Ook zijn wij officiële dealer van Hyperice massageapparaten!

Bestel al jouw producten in de online badminton webshop en wij sturen ze vandaag nog op als je voor 12.00 uur besteld of kom langs in Rijen in de fysieke winkel. De koffie en thee staan voor je klaar! 

Bezoeken van jouw badminton vereniging?

Uiteraard doen we nog steeds hetzelfde als in 2007. Indien jouw vereniging (regio Breda / Tilburg) interesse heeft, kan KW FLEX de vereniging bezoeken met een selectie van onze badminton producten, waarna er direct uitgebreid getest kan worden. Het grootste voordeel hiervan is dat je de kwaliteit van het product kunt testen en ook kunt bepalen of het product voor jou geschikt is. Niet iedere speler is tenslotte hetzelfde.

Neem contact met ons op via [email protected], Facebook, Instagram of bel/whatsapp: + 31-616501686