De Online Badminton Winkel van Nederland!

De webshop voor badminton liefhebbers door badminton liefhebbers. Hier vind je alle benodigdheden voor jouw favoriete sport. Voor elk niveau, prijsklasse en leeftijd. Bij KW FLEX Online Badminton winkel staan kwaliteit, service en klanttevredenheid centraal! Wij doen er alles aan om jou 100% tevreden met jouw aankopen te laten zijn, tegen de scherpste prijzen.

Onze badminton expert Kwok-Wai heeft een enorme kennis van alles wat met badminton te maken heeft. Hij kan jou met zijn team van een perfect aansluitend advies voorzien. Wil je als badminton speler extra advies over badminton rackets, badminton schoenen, tassen, shuttles, kleding, dan kan hij je er perfect over adviseren. Daarbij staan jouw wensen natuurlijk centraal. Ook kun je producten testen en zelf ervaren (vraag naar de mogelijkheden). Bovendien hebben wij ons assortiment uitgebreid tennis, squash en padel artikelen!

Alle bekende badminton merken

Bij online badminton winkel KW FLEX kun je badminton rackets kopen van Yonex, Victor, FZ Forza, Carlton en Dunlop.
Van deze merken kun je bij ons ook badminton tassen kopen en shuttles. En vergeet de grips niet! 
Badminton schoenen kopen, doe je van de merken Victor, Yonex en FZ Forza. En sport kleding bestel je van de merken Erima, Victor, Yonex en Jako. 

Squash & padel & tennis assortiment

Natuurlijk kun je bij KW FLEX ook terecht voor verschillende andere racket sporten. Wij hebben en uitgebreid assortiment tennis, squash en padel artikelen.
Je kan zowel als recreant en gevorderde speler bij ons terecht voor jouw complete sportuitrusting, inclusief bijpassende accessoires!

Bestel al jouw producten in onze online badminton winkel en wij sturen ze vandaag nog op als je voor 12.00 uur besteld of kom langs in Rijen in de fysieke winkel. De koffie en thee staan voor je klaar! 

Bezoeken van jouw badminton vereniging?

Zijn de leden van jullie badminton vereniging geïnteresseerd in een bezoek van onze badminton expert op locatie in jullie sporthal? Vraag naar de mogelijkheden!
Wij kunnen met een selectie van ons assortiment bij jouw badminton vereniging op bezoek komen, zodat iedereen direct alles uitgebreid kan testen

Advies of vragen? Neem direct contact met ons op!

Mail KW FLEX Bel of App KW FLEX