De online racketsport winkel van Nederland!

Bij KW FLEX Racket speciaalzaak staan kwaliteit, service en klanttevredenheid centraal!
Wij doen er alles aan om jou 100% tevreden met jouw aankopen te laten zijn, tegen de scherpste prijzen.

Onze racket specialist Kwok-Wai heeft een uitgebreide kennis van alle racketsporten zoals badminton, tennis, squash en padel. Wil je als badminton speler extra advies over badminton rackets, badminton schoenen, tassen, shuttles, kleding, dan kan hij je er perfect over adviseren. Daarbij staan jouw wensen natuurlijk centraal. Ook kun je producten testen en zelf ervaren (vraag naar de mogelijkheden). Bovendien hebben wij ons assortiment uitgebreid tennis, squash en padel artikelen!

Ruim assortiment merken bij online badminton winkel KW FLEX

Bij online badminton winkel KW FLEX kun je badminton rackets kopen van Yonex, Victor, FZ Forza, Carlton en Dunlop.
Van deze merken kun je bij ons ook badminton tassen kopen en shuttles. En vergeet de grips niet! 
Badminton schoenen kopen, doe je van de merken Victor, Yonex en FZ Forza. En sport kleding bestel je van de merken Erima, Victor, Yonex en Jako. 

Bestel al jouw squash spullen bij KW FLEX!

In onze online squashshop, willen we met ons brede assortiment een kwaliteitsvolle squash uitrusting aanbieden. Of je nu net begint met squashen of al jaren met plezier speelt, onze collectie heeft het juiste squashracket, comfortabele schoenen, de juiste bal en functionele tassen voor spelers van alle niveaus. Bijpassende accessoires zoals grips, squashkleding en meer vind je ook in onze online squashwinkel.

Padel producten bestel je natuurlijk hier!

Bij KW FLEX online padelwinkel vind je padel rackets, padelballen, padel tassen en padelkleding voor alle niveaus. Bestel jouw nieuwe ronde, druppelvormige of diamant vormige padel racket. Voor beginnende, recreanten en gevorderde spelers, iedereen kan bij ons terecht.

Diverse tennis artikelen bij KW FLEX verkrijgbaar!

Ook tennis artikelen kun je in onze online racketsport webshop bestellen. Kies voor tennisrackets van merken zoals Yonex en Dunlop, tennistassen van diverse merken, tennisballen en grips.

Wil jij jouw spieren goed laten herstellen?

Denk dan eens aan de F.I.T. Sportbalsem om je spieren te ontlasten en je kunt Doubdle O7 kopen om te herstellen na het sporten. Ook zijn wij officiële dealer van Hyperice massageapparaten!

Bestel al jouw producten in de online badminton winkel en wij sturen ze vandaag nog op als je voor 12.00 uur besteld of kom langs in Rijen in de fysieke winkel. De koffie en thee staan voor je klaar! 

Bezoeken van jouw badminton vereniging?

Uiteraard doen we nog steeds hetzelfde als in 2007. Indien jouw vereniging (regio Breda / Tilburg) interesse heeft, kan KW FLEX de vereniging bezoeken met een selectie van onze badminton producten, waarna er direct uitgebreid getest kan worden. Het grootste voordeel hiervan is dat je de kwaliteit van het product kunt testen en ook kunt bepalen of het product voor jou geschikt is. Niet iedere speler is tenslotte hetzelfde.

Neem contact met ons op via [email protected], Facebook, Instagram of bel/whatsapp: + 31-616501686