3 vaks squash tas

Toon 1 - 6 van 6
Filters

Waarom de 3 vaks squashtas?

Heb je een hoop ruimte nodig als je aan de slag gaat met squash? Heb je een hoop squash rackets en andere spullen die je graag wilt opbergen? Dan is de de drie vaks squashtas waarschijnlijk de tas waar je naar op zoek bent. In de drie vaks squashtas heb je in totaal drie vakken die je kan gebruiken om je spullen in op te bergen en te sorteren. In totaal zou je 9 squashrackets kwijt kunnen in de drie vaks squashtas. De tas is echter ook gemaakt om andere spullen in op te bergen. Zo kun je ook één van de drie vakken gebruiken om je kleding en douchespullen in op te bergen. Daarnaast hebben veel van onze drie vaks squashtassen ook een speciaal vak voor je schoenen. Zo heb je dus genoeg aan één tas als je gaat squashen. De meeste drie vaks squashtassen hebben een handvat of een draagband. Deze zorgen ervoor dat het voor jou een stuk makkelijker wordt om de tas mee te nemen.

Verschillende soorten 3 vaks squashtassen

Bij KW Flex is er een groot aanbod aan drie vaks squashtassen waar je uit kunt kiezen. De tassen zijn verkrijgbaar van verschillende merken. De drie vaks squashtassen van deze merken zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kun je dus kiezen uit een kleur tas die past bij de squashkleding die je aan hebt tijdens het spelen. De merken waar je uit kan kiezen zijn Victor en Yonex. Van beide merken zijn er verschillende modellen beschikbaar, zodat iedereen gebruik kan maken van de drie vaks squashtassen.

3 vaks squashtas kopen bij KW Flex

De drie vak squashtassen zijn te gebruiken voor alle sporten waar je een racket voor nodig hebt. Je kunt de tassen dus ook gebruiken om je tennisrackets of padelrackets in op te bergen. Het zijn namelijk erg grote tassen met enorm veel ruimte. Ben je op zoek naar een kleinere tas? Kijk dan eens bij onze twee vaks squashtassen of één vaks squashtassen. Deze zijn een stuk kleiner en zijn dus ook makkelijker mee te nemen. Heb je toch de tas gevonden die bij je past? Bestel hem dan bij KW Flex. Als je hem voor 12:00 uur besteld, wordt hij dezelfde dag nog verzonden!