Badminton tassen

Bestel nu online kwaliteit rackets tassen tegen een scherpe prijs bij racket speciaalzaak KW Flex. Verschillende tassen van de merken VICTOR, Yonex, Carlton, Dunlop en FZ Forza.

Toon 1 - 24 van 83
Filters

Nieuwe badminton tas kopen?

Vind jouw nieuwe badminton tas makkelijk en snel op de online badminton webshop van Nederland. Racket tassen zijn voor iedere badmintonner van zeer praktisch nut of je nu beginnend badmintonner bent of professioneel. Wie wil er nou niet een sporttas waarin je jouw badminton spullen makkelijk in op kan bergen? KW FLEX heeft gelukkig voor jou een uitgebreid assortiment badminton rackettassen die altijd bij jouw behoeften aansluit. Wij verkopen onder andere racketsport tassen van de merken: VICTOR, Yonex, Carlton, Dunlop en FZ Forza.

Soorten tassen

Binnen ons assortiment kun je verschillende type badminton tassen vinden. Deze badminton tassen zijn geschikt voor elke type speler, niveau en doeleinden. Het verschil in deze racket tassen zit in het aantal vakken waarin je badminton rackets, kleding, schoenen en accessoires kan opbergen. KW FLEX Badminton speciaalzaak biedt de volgende varianten aan: 1 vaks badminton tas (singlethermobag), 2 vaks badminton tas (doublethermobag), 3 vaks badminton tas (multithermobag), backpacks, reistas of trolley.

1 vaks badminton tas

Ben je een beginnend badmintonner en wil je op een veilige en praktische manier je badminton racket meenemen? Denk dan eens aan de één vaks badminton bag. Als beginnend badmintonner heb je meestal maar één badmintonracket en die wil je graag zonder al te veel kans op beschadigingen vervoeren. 

In deze rackethoes kun je maximaal 3 badminton rackets stoppen en eventueel een kleine handdoek. Aan dit type rackettas zitten altijd handvatten en aan sommige varianten is er ook een draagband bevestigd. De 1 vaks badmintontas is beschikbaar van de merken VICTOR en Yonex

2 vaks badminton tas

Voor de meeste badmintonners is deze twee vaks badminton tas de perfecte oplossing. Je kunt namelijk in dit type tas ca. 6 badminton rackets opbergen. Heb je een reserve badminton racket mee, maar wil je ook op een praktische manier je bidon, handdoek, badmintonschoenen en kleding mee nemen? 

Dan is de doublethermobag een super tas voor al jouw badminton spullen. In de meeste gevallen zijn er zowel draagbanden als handvatten aan de tas gemaakt, waardoor je de tas comfortabel mee kunt nemen. Uiteraard zijn de 2 vaks badminton tassen verkrijgbaar van diverse merken zoals:

3 vaks badminton tas

Als je een fanatiek badmintonner bent en veel badminton rackets en andere spullen hebt om mee te nemen, dan is de 3 vaks rackettas uitermate geschikt. Deze tas wordt veel gebruikt voor toernooien. Hierdoor kun je alles gemakkelijk meenemen.

In deze badminton tas heb je 3 vakken om alle spullen netjes in te kunnen opbergen. In de 3 vaks racket bag kunnen ca. 9 tot 12 badminton rackets gestopt worden. Natuurlijk kun je ook een vak gebruik voor kleding of douche spullen. Vaak is er ook een apart schoenen vak, waarin je badmintonschoenen opgeborgen kunnen worden. 

Bij de meeste varianten zijn er zowel draagbanden als handvatten aan de tas bevestigd, waardoor de tas comfortabel meegenomen kan worden in de hand of op de schouders. De drie vaks badminton tassen zijn bestelbaar in de merken VICTOR, FZ Forza en Yonex.

Badminton backpack

Vind je een grotere tas niet handig voor jezelf? Dan hebben we een goed alternatief voor je! Zo hebben we namelijk ook verschillende backpacks binnen ons assortiment. De badminton backpack is natuurlijk heel praktisch om op je rug mee te dragen en tevens kun je de rugzak gebruiken voor andere doeleinden. 

Het bijzondere aan deze badminton rugzakken is het aparte badminton racket vak, waardoor de steel aan de bovenzijde van de rugzak uitsteekt. Uiteraard zijn er ook aparte vakjes in en op de tassen gemaakt waarin je sportkleding, bidons, accessoires en sleutels in op kan bergen. De badmintonrugzak tassen zijn bestelbaar in de merken VICTOR, Dunlop en Yonex.

Badminton reistas

Ben jij een badmintonner die veel toernooien speelt en dus ook een handige grote tas nodig hebt? Dan is de badminton reistas de meest geschikte badminton tas. In deze tassen kun je super veel badminton rackets, sportkleding, vrijetijdskleding, douche spullen accessoires, badmintonschoenen e.d. makkelijk meenemen.

Deze badminton reistassen zijn altijd voorzien van handvatten en soms ook draagbanden, waardoor de tas comfortabel gedragen kan worden in de hand of op de schouders. Ook zijn er diverse modellen die wieltjes hebben, oftewel de badminton trolley. De badminton reistassen zijn verkrijgbaar in de merken VICTOR en Yonex

Krijg persoonlijk advies

Weet je niet goed welke tas het meest geschikt is? Bij twijfel bel ons / stuur een whatsapp bericht naar: +31 616501686, mail je vragen naar [email protected], stuur een bericht via Facebook of kom langs in onze badminton winkel in Rijen.