Badminton tassen

Nieuwe badminton tas kopen?

Online sportwinkel voor badminton tassen - Vind jouw nieuwe badmintontas makkelijk en snel op de online badminton webshop van KW FLEX. Racket tassen zijn voor iedere badmintonner van zeer praktisch nut of je nu beginnend badmintonner bent of professioneel. Wie wil er nou niet een sporttas waarin je jouw badminton spullen makkelijk in op kan bergen? KW FLEX heeft gelukkig voor jou een uitgebreid assortiment badminton rackettassen die altijd bij jouw behoeften aansluit. Wij verkopen onder andere racketsport tassen van de merken: VICTOR, Yonex, Carlton, Dunlop en FZ Forza. 

Soorten badminton tassen

Er zijn verschillende type badminton tassen bestelbaar die allemaal geschikt zijn voor andere type spelers, niveau's en doeleinden. Het verschil in deze racket tassen zit in het aantal vakken waarin je badminton rackets, kleding, schoenen en accessoires kan opbergen. KW FLEX Badminton speciaalzaak biedt de volgende varianten aan: 1 vaks badminton tas (singlethermobag), 2 vaks badminton tas (doublethermobag), 3 vaks badminton tas (multithermobag), backpacks, reistas of trolley.

1 vaks badminton tas

Ben je een beginnend badmintonner en wil je op een veilige en praktische manier je badminton racket meenemen? Denk dan eens aan de één vaks badminton bag. Als beginnend badmintonner heb je meestal maar één badmintonracket en die wil je graag zonder al te veel kans op beschadigingen vervoeren. 
In deze rackethoes kun je maximaal 2 badminton rackets stoppen en eventueel een kleine handdoek. Aan dit type rackettas zitten altijd handvatten en aan sommige varianten is er ook een draagband bevestigd.

De 1 vaks badmintontas is beschikbaar in merken VICTOR en Yonex. 

2 vaks badminton tas

Voor zeer veel badmintonners is de twee vaks badmintontas een perfecte racket tas. In principe kun je in dit type tas 6 badmintonrackets opbergen. Maar heb je een reserve badminton racket en wil je op een praktische manier je bidon, handdoek, badmintonschoenen en kleding mee nemen? Dan is de doublethermobag een super tas voor al jouw badminton spullen. In de meeste gevallen zijn er zowel draagbanden als handvatten aan de tas gemaakt, waardoor je de tas comfortabel mee kunt nemen.
Uiteraard zijn de 2 vaks badminton tassen verkrijgbaar van diverse merken zoals, VICTOR, Yonex, Carlton en Dunlop.

3 vaks badminton tas

Als je een fanatiek badmintonner bent en veel badminton rackets en andere spullen hebt om mee te nemen, dan is de 3 vaks rackettas uitermate geschikt. Ideaal voor toernooien!
In deze badminton tas heb je 3 vakken om alle spullen netjes in te kunnen opbergen. In de 3 vaks racket bag kunnen 12 badminton rackets gestopt worden. Natuurlijk kun je ook een vak gebruik voor kleding of douche spullen. Vaak is er ook een apart schoenen vak, waarin je badmintonschoenen opgeborgen kunnen worden. 
Bij de meeste varianten zijn er zowel draagbanden als handvatten aan de tas bevestigd, waardoor de tas comfortabel meegenomen kan worden in de hand of op de schouders.

De drie vaks badminton tassen zijn bestelbaar in de merken VICTOR en Yonex.

Badminton backpack

Vind je een grotere racket tas niet super handig of ben jij meer een fan van een badminton rugzak? Dan ben je bij KW FLEX aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment.

De badminton backpack is natuurlijk heel praktisch om op je rug mee te dragen en tevens kun je de rugzak gebruiken voor andere doeleinden. Het bijzondere aan deze badminton rugzakken is het aparte badminton racket vak, waardoor de steel aan de bovenzijde van de rugzak uitsteekt. Uiteraard zijn er ook aparte vakjes in en op de tassen gemaakt waarin je sportkleding, bidons, accessoires en sleutels in op kan bergen. 

De badminton rugzak tassen zijn bestelbaar in de merken VICTOR en Yonex en in diverse kleuren.

Badminton reistas

Ben jij een badmintonner die veel toernooien speelt en dus ook een handige grote tas nodig hebt? Dan is de badminton reistas de meest geschikte badminton tas. In deze tassen kun je super veel badminton rackets, sportkleding, vrijetijdskleding, douche spullen accessoires, badmintonschoenen e.d. makkelijk meenemen.
Deze badminton reistassen zijn altijd voorzien van handvatten en soms ook draagbanden, waardoor de tas comfortabel gedragen kan worden in de hand of op de schouders. Ook zijn er diverse modellen die wieltjes hebben, oftewel de badminton trolley

De badminton reistassen zijn verkrijgbaar in de merken VICTOR en Yonex. 

Weet je niet goed welke tas het meest geschikt is? Bij twijfel bel ons / stuur een whatsapp bericht naar:+31 616501686, mail je vragen naar [email protected], stuur een bericht via Facebook of kom langs in onze badminton winkel in Rijen. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »