Over KWFLEX Racket speciaalzaak

KW FLEX Racket speciaalzaak is opgericht op februari 2007 door Kwok-Wai in zijn studententijd. Eerst hielp hij iedereen vanuit huis, op toernooien en verenigingsavonden, dit is daarna uitgebreid met een online badminton winkel en een fysieke badminton winkel in Rijen. 

KW FLEX badminton winkel met kwok-wai
(Kwok-Wai bij de opening van de badminton winkel)

Het doel was altijd om iedere badmintonner te kunnen helpen en gedurende de jaren zijn wij gegroeid naar een totaal leverancier van alle badminton producten die jij nodig hebt om professioneel of recreatief te kunnen badmintonnen. De wijde range aan badminton rackets, badmintonschoenen, shuttles, kleding, grips, tassen enzovoort zijn voor ieder type speler te koop tegen een scherpe prijs in onze online badminton webshop of in onze fysiek badminton winkel in Rijen.

KW FLEX badminton winkel binnen
(Badminton winkel KW FLEX van binnen)

Top service en zeer klantvriendelijk. Je wordt goed geholpen, er wordt met je meegedacht en niks is teveel gevraagd. (Translated by Google) Top service and very customer friendly. You are helped well, people think along with you and nothing is too much to ask.

Kwaliteit & Badminton

Naast de hoogste kwaliteit qua producten, biedt KW FLEX als badminton specialist ook service op maat aan tegen de aller scherpste prijzen. Wij bieden alleen producten aan van merken die de hoogste kwaliteit kunnen garanderen en ook blijven innoveren met hun artikelen. In de afgelopen jaren hebben wij steeds meer nieuwe leveranciers kunnen toevoegen aan ons assortiment om jullie badmintonners te kunnen voorzien in de behoeften. 

In ons assortiment vindt u onder andere de volgende merken:

  • Badminton rackets: Victor, Yonex, Carlton, Dunlop en FZ Forza
  • Badmintonschoenen: Victor, Yonex en FZ Forza
  • Badminton shuttles: Victor, Yonex, Dunlop en FZ Forza
  • Badminton kleding: Victor, Yonex, FZ Forza, Erima en JAKO
  • Badminton tassen: Victor, Yonex, Carlton, Dunlop, FZ Forza
  • Health & Training: Doubdle O7, Hyperice en F.I.T. Sportbalsem

Uitgebreid met Squash, Padel en Tennis

Sinds enkele jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met squash, padel en tennis producten. Zo groeien wij van online badminton specialist naar complete racket specialist en wordt ons assortiment steeds completer. 

In het assortiment vind je nu een compleet product aanbod om te kunnen squashen, zoals rackets, tassen, schoenen, kleding en balletjes. Het padel assortiment groeit steeds verder met padel rackets, tassen en ballen. Ook de tennisspelers hebben steeds meer keuze uit verschillende tennisrackets, tassen, kleding en ballen.

Bezoeken van uw badminton vereniging?

Daar waar wij in 2007 mee begonnen zijn, doen wij uiteraard nog steeds. Als er animo bij u en/of uw vereniging (regio Breda/Tilburg) is kan KW FLEX met zijn producten bij uw vereniging op bezoek komen, waarna u de producten uitvoerig kunt testen en ervaren. Het grote voordeel hiervan is dat u het product kan testen op de kwaliteit en daarnaast kunt u bepalen of het product geschikt is voor u, want niet iedere speler is hetzelfde en heeft dus baat bij dezelfde producten.


(Van kleine stand tot grote stand, alles is mogelijk)

Online racket producten kopen?

Koopt u een product via de online racket webshop, dan kunt u uiteraard gebruikmaken van de 30 dagen Tevredenheidsgarantie. Hierdoor bestaat altijd de mogelijkheid om het product te retourneren of om te ruilen indien het niet aan uw wensen voldoet. Maar uiteraard tracht KW FLEX u door middel van advies op maat in één keer van het juiste product te voorzien.

Bespan service

Tevens heeft KW FLEX een bespan service, waarbij uw badminton racket, squashracket of tennisracket de gewenste bespanning krijgt met het ideale gewicht. U kunt kiezen uit een grote variantie aan type bespanningen qua kwaliteit en kleuren.

Vragen?

Wanneer u vragen heeft over producten of u bent ergens naar opzoek bent, aarzel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers. Dit kan gemakkelijk via het contactformulier, Facebook of u kunt bellen met KW FLEX via 06-16501686.