Startende jeugd badmintonners

Toon 1 - 10 van 10
Filters
-20%
Carlton
Thunder Shox 1500 - Bespannen
€49,95 AVP €39,95 *
-10%
Victor
Thruster Ryuga JR J - Bespannen
€38,95 AVP €34,95 *
-18%
Victor
Badmintonset Vicfun XF Kiddy + shuttles
€24,40 AVP €19,95 *
-11%
Victor
Badmintonset Victor Youngster + shuttles
€22,30 AVP €19,95 *
-33%
Victor
Badmintonset Vicfun TGX + shuttles
€29,95 AVP €19,95 *
-33%
Victor
Wavetec Magan 5
€44,90 AVP €29,95 *
-22%
Victor
Badmintonset AL 2200 + shuttles
€38,40 AVP €29,95 *
-20%
Victor
Ultramate 7 Green
€49,95 AVP €39,95 *
-33%
Victor
Ultramate 6
€44,90 AVP €29,95 *
-20%
Victor
AL-2200
€19,95 AVP €15,95 *

Leuk! Jouw kind is net gestart met badmintonnen en het is toch wel heel handig om een eigen eerste goede badminton racket te kopen. Maar welk racket kies je voor hem of haar? Dit is voor de meeste ouders lastig om te bepalen. Gelukkig heeft onze badminton expert een aantal badminton rackets geselecteerd die geschikt zijn voor kinderen die starten met badmintonnen.

Badminton rackets voor beginnende jeugdspelers

Als jonge kinderen willen gaan badmintonnen, doen ouders er goed aan om zich een klein beetje te verdiepen in de benodigde materialen, zoals een badminton racket. Bij heel veel sportwinkels kun je goede badminton rackets kopen voor je kinderen, maar meestal ontbreekt de benodigde kennis om goed advies te kunnen geven. Onze badminton specialist staat voor iedereen klaar om een passend advies te geven, zodat je hier in de toekomst ook echt iets hebt. Dit kan hij dus ook bieden aan de pas gestarte jeugdspelers, zodat zij het beste badminton racket voor hen vinden!

Goedkope kind badminton rackets

Het is voor kinderen natuurlijk lastig om te bepalen of ze een sport voor een langere periode gaan beoefenen. Bovendien kunnen jonge kinderen soms wat minder zuinig met hun racket omgaan. Daarom is het extra fijn dat deze basis badminton rackets, degelijk zijn en vooral niet duur.

Heb je een kind wat nog veel te klein is voor een 'groot' badminton racket, kies dan voor een kort kinder badminton racket met een minder lange steel. 

Sterke materialen

De basis badminton rackets zijn gemaakt van materialen die sterker zijn dan rackets in het duurdere prijssegment. Dit komt doordat de duurdere rackets gemaakt worden van carbon en dit materiaal is heel sterk, maar tegelijkertijd heeft het ook een zwak punt. Het nadeel is dat het makkelijker kan breken als je het op het verkeerde punt in het frame raakt.

Basis badminton rackets worden gemaakt van aluminium en soms in combinatie met carbon, zodat deze beter tegen een stootje kunnen. Dit maakt dit type racket beter geschikt voor jonge kinderen die er niet altijd even zuinig mee omgaan. In de meeste gevallen is dit te wijten aan de techniek die nog ontbreekt, maar door veel te trainen wordt dit natuurlijk snel beter.

Het vervolg van je badminton carrière

Super dat je gekozen hebt om de badminton sport te gaan beoefenen en wij hopen natuurlijk dat je dit nog lang blijft doen. Als je de basis slagen hebt geleerd en graag verder wil, dan raden wij je aan om een badminton racket voor competitie spelers te kopen. De stap daarna zal een ‘volwassenen’ racket zijn. Bij het kiezen voor het juiste racket, helpen wij je heel erg graag. Dus weet je niet wat je volgende badminton racket moet worden, neem contact op of spreek ons aan als je ons ziet! En wij helpen je kiezen uit alle geschikte kind badminton rackets.

Top badminton service

Bij KW FLEX staat de klant centraal! Dus ben jij op zoek naar badminton rackets voor een startende jeugdspeler en weet je niet welke geschikt is? Bij twijfel bel ons / stuur een whatsapp bericht naar:+31 616501686, mail je vragen naar [email protected], stuur een bericht via Facebook of kom langs af in onze badminton winkel in Rijen.