Sport inlegzolen

Bestel hier jouw nieuwe sport inlegzolen, waarmee jij jouw voeten extra ondersteuning kan bieden. Geef jouw badminton schoenen een langere levensduur of een upgrade!

Toon 1 - 6 van 6
Filters
-6%
Yonex
AC 195 Power Cushion+ inlegzool
€17,95 AVP €16,95 *
-7%
Victor
VT-XD 10 inlegzolen
€13,95 AVP €12,95 *
-24%
FZ Forza
Inlegzolen - Arch Support
€24,95 AVP €18,95 *
Victor
VT-XD 8 inlegzolen
€9,95 *
Bama
Bama Running inlegzolen
€19,95 *
Victor
VT XD-3 inlegzolen
€8,90 *

Waarom sport inlegzolen kopen?

Om je voeten extra ondersteuning te geven kun je andere sport inlegzolen kopen. Dit kan vooral nuttig zijn bij schoenen uit het goedkopere segment. Zo kun je eenvoudig jouw badminton schoen upgraden. Wat de voordelen van de verschillende inlegzolen zijn lees je hier. Zo hebben we inlegzolen van Bama, maar ook van FZ Forza en Victor. Lees snel verder en investeer in de juiste sport inlegzolen.

Geniet langer van je schoenen door sport inlegzolen

Bij de duurdere modellen badminton schoenen zitten er bijna altijd al kwalitatief hoogwaardige inlegzolen in. In dat geval kun je deze badminton inlegzolen simpel vervangen en kun je nog langer van jouw sport schoen genieten! Dit is zeker een goede investering als je gewend bent geraakt aan jouw badmintonschoenen en ze nog niet wil vervangen. Check van tevoren dus altijd of jouw badmintonschoenen nu al deze inlegzolen hebben. Weet je het niet zeker? Dan kun je ons altijd even contacteren. We helpen je namelijk graag verder.

FZ Forza badminton inlegzolen bestellen

FZ Forza is een bekend Deens merk dat erg bekend is in de badmintonwereld. De grootste badmintonners maken gebruik van het merk voor zowel badmintonschoenen, maar ook voor andere badminton accessoires. Zij hebben ook ervaren dat sommige spelers beter presteren aan de hand van nieuwe badminton inlegzolen. Daarom hebben zij een eigen lijn FZ Forza inlegzolen uitgebracht. Zeker het kijken waard als je al FZ Forza badminton schoenen hebt.

Welke Victor badminton inlegzolen zijn geschikt?

Naast de FZ Forza inlegzolen, kan Victor niet ontbreken. Ook Victor is een grote naam binnen de badmintonwereld. Naast de vele badmintonschoenen voor heren, dames badmintonschoenen en kinder badmintonschoenen hebben zij ook verschillende badminton inlegzolen. Zo hebben zij de volgende opties als het gaat om hun eigen Victor inlegzolen:

Bama inlegzolen

KW FLEX badminton winkel heeft ook de Bama inlegzolen in het assortiment. Deze Bama inlegzolen zijn bekend over heel de wereld en ook in de badmintonwereld. Ondanks dat het bedoeld is voor hardlopers wordt het toch veel gebruikt tijdens het badmintonnen. Mede vanwege de veel explosieve bewegingen en de benodigde lichtvoetigheid. Krijg de extra ondersteuning tijdens het sporten met Bama inlegzolen.

Probeer de sport inlegzolen uit

Het is soms lastig om te bepalen welke soort badminton inlegzolen je nodig hebt en welke je fijn vindt zitten. Daarom raden we je het aan om langs te komen in onze winkel zodat ons personeel je verder helpt met jouw zoektocht. Bij twijfel bel ons / stuur een whatsapp bericht naar: +31 616501686, mail je vragen naar [email protected], stuur een bericht via Facebook of kom langs af in onze badminton winkel in Rijen. We zien je snel in onze winkel.