Squash toernooi tas

Toon 1 - 11 van 11
Filters

Toernooi tas

Ben je actief bezig met de sport squash en heb je een hoop squash rackets en andere spullen om mee te nemen? Kies dan voor een ruime toernooi tas. Dit is een grote tas met verschillende vakken om jouw spullen in op te bergen. Doordat je uit meerdere vakken kunt kiezen, kun je jouw spullen gemakkelijk sorteren. De tas heeft ruimte voor ongeveer 6 tot 9 squash rackets. Als je wilt, kun je de vakken ook gebruiken voor het opbergen van je kleding of andere spullen. Je bent dus niet verplicht om de vakken te gebruiken voor rackets. In veel van onze toernooi tassen is zelfs een speciaal vak voor je schoenen aanwezig. Zo kun je na het sporten je schoenen op een aparte plek opbergen. De toernooi tassen zijn ook voorzien van een handvat, zodat je de tas comfortabel mee kunt nemen.

Verschillende soorten toernooi squashtassen

Bij KW Flex zijn er verschillende soorten toernooi tassen beschikbaar. Zo kun je kiezen uit de merken Victor, Yonex en Dunlop. De toernooi tassen zijn beschikbaar in verschillende vormen, maten, kleuren en prijzen. Je hebt dus genoeg keuze als je op zoekt bent naar een passende toernooi tas. Door het grote aanbod zijn de toernooi tassen voor iedereen beschikbaar. We vinden het namelijk erg belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van de tassen. Het voordeel van een toernooi tas is dat je een hoop ruimte hebt om dingen op te bergen. Je weet vooraf natuurlijk nooit wat je te wachten staat tijdens een belangrijk toernooi. Daarnaast is het ook heel erg makkelijk om een grote hoeveelheid rackets te vervoeren.

Toernooi squashtassen kopen bij KW Flex

De toernooi tassen zijn te gebruiken voor meerdere sporten. Je kunt de tas namelijk gebruiken voor alles sporten waar je een racket voor nodig hebt. Zo kun je ook tennisrackets of padelrackets in de toernooi tassen opbergen. Je hoeft dus niet voor elke sport een nieuwe tas te kopen. Heeft u de toernooi tas gevonden die past bij jouw wensen en behoeftes? Bestel hem dan bij KW Flex. Als je hem voor 12:00 besteld, wordt hij dezelfde dag nog verzonden!