Verzendkosten

Verzendkosten Nederland

  • Bij bestellingen onder de 100 euro: €6,95
  • GRATIS VERZENDEN bij een bestelling vanaf 100 euro
  • Zowel mogelijk om thuis te laten bezorgen als thuis aan huis. 

Verzendkosten België

  • Bij een bestelling onder 100 euro: €8,95
  • Bij een bestelling boven 100 euro: GRATIS (ca. 1 werkdag levertijd, zelf ophalen bij een ophaalpunt nabij het afleveradres of thuis laten bezorgen)

Deellevering

Bestel je meerdere producten in één keer, maar is een product niet voorradig of staat het als Pre-order online? Dan wordt de bestelling in principe pas verzonden als de bestelling helemaal compleet is. Als een product niet op voorraad is, dan kan het in de meeste gevallen binnen 3-5 werkdagen alsnog verstuurd worden.

Bij een Pre-order artikel duurt het tot het product daadwerkelijk geleverd is. Wij raden het aan om hier rekening mee te houden, omdat dit in sommige gevallen weken kan duren.

Wil je toch dat een deel van de bestelling in een deellevering verstuurt wordt?
In dat geval rekenen wij extra verzendkosten en wordt het artikel z.s.m. verstuurt als het extra betaalverzoek voldaan is.

Vragen over niet voorradige producten of Pre-order artikelen? Stel ze via [email protected] of bel ons op + 31-616501686.

Versandkosten Deutschland

  • Die Versandkosten betragen €8,95 nach Deutschland. Die Lieferzeit beträgt 1-3 arbeitstagen.
  • Kostenloser Lieferung bei Bestellungen ab € 150, -.
  • (über eine Sammelstelle in der Nähe der Lieferadresse oder zu Hause geliefert)

Toeslag eilanden of afgelegen locaties

Bij het verzenden van pakketjes naar eilanden of bijzondere bestemmingen buiten Nederland, kan er een toeslag gerekend worden bovenop de standaard verzendkosten. Houd hier rekening mee bij het plaatsen van bestellingen.
Twijfel je of heb je hierover een vraag? Neem contact met ons op via [email protected], DM ons op Instagram of Facebook of bel naar +31616501686.

Recycling

KW FLEX denkt graag aan het milieu en daarom hergebruiken wij kartonnen dozen die naar ons toe zijn gestuurd vanuit de leveranciers. Bent u dus vooral niet verrast als u een doos van KW FLEX ontvangt, waarop een ander bedrijf genoemd staat als bijvoorbeeld Yonex of Victor.

Wij proberen voor elk artikel dat we verzenden een passende doos te vinden. Hebben we die niet? Dan pakken we een doos en snijden die zelf op maat, zodat het door u bestelde artikel goed in de doos past. De bestelde goederen zullen altijd goed en zonder gebreken bij u aankomen. Uw goederen worden met zorg ingepakt en voorzichtig afgegeven bij het verzendbedrijf.

Verkeerd bezorgadres

Bij het verkeerd of niet volledig invullen van het bezorgadres en de daaruit voortvloeiende kosten zijn ten aller tijden voor rekening van de kopende partij. KW FLEX is niet aansprakelijk voor het verkeerd invoeren van een bezorgadres. Indien de bestelling door de bezorgdienst naar KW FLEX geretourneerd wordt, zullen deze kosten ingehouden worden op het betaalde bedrag als u afziet van de bestelling. Als de order nogmaals verzonden moet worden, dan komen deze kosten ook voor rekening van degene die de order geplaatst heeft. Deze verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming.

Controleer dus altijd of uw postcode, straatnaam en huisnummer kloppen. Bijzonderheden? Geef dit door in het opmerkingenveld, zodat wij hier op kunnen anticiperen.