Yonex Tennisrackets

Toon 1 - 1 van 1
Filters
-31%
Yonex
Ezone Rally (Bespannen)
€129,95 AVP €89,95 *

Yonex tennisrackets

Naast badmintonrackets en andere badminton artikelen verkopen wij sinds 2018 ook tennisrackets van het merk Yonex. Yonex is een Japans sportmerk wat onder andere tennisproducten maakt. Het bedrijf is al tientallen jaren producent van tennisrackets. Hierom heeft Yonex de kennis en ervaring om de perfect Yonex tennisracket te produceren. Dit is goed terug te zien in de verschillende soorten Yonex rackets. De Yonex tennisrackets zijn over het algemeen makkelijk te gebruiken. Ook kan je met een Yonex racket makkelijk je kracht controleren bij het slaan van ballen. Dit maakt een Yonex tennisracket een ideale tennisracket voor zowel voor beginners als voor de meer ervaren tennisspelers. Wij hebben diverse modellen van de Yonex Ezone serie te koop en tevens zijn deze rackets te testen. In onze winkel in Rijen kunt u het racket ophalen en een week kosteloos proberen.

Online tennisracket assortiment

Naast onze geweldige Yonex rackets hebben wij meerdere merken in ons grote assortiment tennisrackets. Een van deze andere geweldige merken is het tennis merk Dunlop. De Dunlop tennisrackets zijn net als de Yonex tennisrackets van hoge kwaliteit. De Dunlop rackets hebben verschillen met de Yonex rackets. Bekijk daarom goed welk van onze merken tennisrackets goed bij u past. Wil je hier meer informatie over? Kom dan langs bij ons in de winkel in Heistraat 13A in Rijen of neem contact met ons op.

Tennis benodigdheden voor een goede wedstrijd

Naast de beste tennisrackets van merken als Yonex en Dunlop heeft KW FLEX een groot assortiment aan tennisartikelen. Voor alle tennis potjes kan jij goed op voorbereid zijn. Dit is op professioneel niveau maar ook bij tennis potjes tegen vrienden. Voor jouw Yonex of Dunlop racket verkoopt KW FLEX ook verschillende tennistassen. Zo heb je gelijk een plek om je Yonex of Dunlop tennisracket op te bergen en een plek voor al je tennis producten. In ons assortiment hebben wij alles voor zowel de beginnende tennisser als voor de professionals. Bestel daarom nu online al je tennis benodigdheden bij KW FLEX.