Sport inlegzolen

Toon 1 - 5 van 5
Filters
-7%
Victor
VT-XD 10 inlegzolen
€13,95 AVP €12,95 *
-24%
FZ Forza
Inlegzolen - Arch Support
€24,95 AVP €18,95 *
Victor
VT-XD 8 inlegzolen
€9,95 *
Bama
Bama Running inlegzolen
€19,95 *
Victor
VT XD-3 inlegzolen
€8,90 *

Sport inlegzolen

Om uw voeten extra ondersteuning te geven kunt u andere sport inlegzolen kopen. Dit is vooral van toepassingen bij schoenen uit het lagere segment. Zo kunt u eenvoudig uw schoen upgraden. Wat de voordelen van de verschillende inlegzolen zijn lees je hier. Zo hebben we inlegzolen van Bama, maar ook van FZ Forza en Victor. Lees snel verder en investeer in de juiste inlegzolen.

Geniet langer van je schoenen

Bij de duurdere modellen squashschoenen zitten er bijna altijd al kwalitatief hoogwaardige inlegzolen in. In dat geval kunt u deze inlegzolen simpel vervangen en kunt u nog langer van uw schoen genieten! Zeker een goede investering als je gewend bent geraakt aan jouw squashschoenen. Check van tevoren dus ook altijd of jouw squashschoenen nu al deze inlegzolen hebben. Weet je het niet zeker? Dan kun je ons altijd even contacteren. We helpen je namelijk graag verder.

FZ Forza inlegzolen

FZ Forza is een bekend Deens merk dat erg bekend is in de squashwereld. De grootste squashers maken gebruik van het merk voor zowel squashschoenen, maar ook voor andere squash accessoires. Zij hebben ook ervaren dat sommige spelers beter presteren aan de hand van inlegzolen. Daarom hebben zij een eigen lijn FZ Forza inlegzolen uitgebracht. Zeker het kijken waard als je al FZ Forza squashschoenen hebt.

Victor inlegzolen

Naast de FZ Forza inlegzolen, kan Victor niet ontbreken. Ook Victor is een grote naam binnen de squashwereld. Naast de vele heren squashschoenen, dames squashschoenen en kinder squashschoenen hebben zij ook verschillende inlegzolen. Zo hebben zij de volgende opties als het gaat om hun eigen Victor inlegzolen:

Bama inlegzolen

Naast de FZ Forza inlegzolen hebben we ook Bama inlegzolen. Beide varianten zorgen voor extra ondersteuning tijdens het sporten. Deze Bama inlegzolen zijn bekend over heel de wereld en ook in de squashwereld. Ondanks dat het bedoeld is voor hardlopers wordt het toch veel gebruikt tijdens het squashen. Ook omdat je hier veel beweegt en licht op je voeten moet zijn. 

Probeer ze uit

Het is soms lastig om te bepalen welke soort inlegzolen je nodig hebt en welke je fijn vindt zitten. Daarom raden we je het aan om langs te komen in onze winkel zodat ons personeel je verder helpt met jouw zoektocht. Bij twijfel bel ons / stuur een whatsapp bericht naar: +31 616501686, mail je vragen naar [email protected], stuur een bericht via Facebook of kom langs af in onze squash winkel in Rijen. We zien je snel in onze winkel.