Kinderen badminton rackets

Toon 1 - 9 van 9
More filters

Het allermooiste is om als kind te beginnen met badmintonnen, zodat je dan alle techniek en spelinzicht relatief snel 'eigen' kan maken. Meestal gaat dit vele malen makkelijker dan op latere leeftijd, zoals dit het geval is met de meeste leerprocessen in het leven. 

Welke badminton racket voor kinderen kopen?

De badminton rackets die geschikt zijn voor kinderen, zijn in het begin vooral robuust en bezitten nog weinig technologieën. Kinderen spelen in het begin vaak zonder al te veel controle, waardoor een racket soms veel te verduren kan krijgen. Deze rackets zijn hier beter tegen bestand. Door het beperkte gebruik van technologieën zijn ze redelijk vergevingsgezind en kunnen de kinderen de sport leren zoals het hoort. De beginnende badmintonner kan kiezen uit een beperkt aantal badminton rackets.

Voor een uitgebreide uitleg over de kinder badminton rackets, lees onze blog:

Wat is het juiste kinder badminton racket?

Beginners badminton rackets

Als uw kind de intentie heeft om voor een langere tijd de sport te gaan beoefenen, dan kunt u beter 10 a 20 euro meer uitgeven. Hierdoor kan uw kind langer met zijn of haar badminton racket uit de voeten, waardoor het de ontwikkeling niet belemmerd. In dat geval kunt u beter al bij de recreanten badminton rackets kijken. 

Bestel jouw kinder badminton racket nu bij KW FLEX Badminton speciaalzaak online of kom langs in onze badminton winkel in Rijen! Vandaag voor 12.00 uur besteld, is vandaag verzonden. Gratis verzending vanaf €49,- in Nederland.