Dunlop badminton shuttles

Toon 1 - 4 van 4
Filters
Dunlop
Aeroflite No 1
€27,25 *
Dunlop
Aeroflite No 5
€17,55 *
Dunlop
Aeroflite No 3
€20,20 *
Dunlop
Aeroflite No 2
€23,85 *

Dunlop shuttles

Ben jij op zoek naar Dunlop badminton shuttles? Natuurlijk verkopen wij van KW FLEX die shuttles. Dus wil jij graag Dunlop badminton shuttles bestellen? Koop ze voor 12.00 uur en krijg ze vandaag nog opgestuurd! 

Veren Dunlop shuttles

Alle Dunlop veren shuttles zijn gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit. Natuurlijk verschilt de kwaliteit van de veren per type shuttle en is de prijs in verhouding met de kwaliteit. 

Een veren shuttle kan gemaakt zijn van ganzenveren en eendenveren en biedt veel meer controle en gevoel in je slagen t.o.v. een nylon shuttle. Het nadeel is dat een veren shuttle velen malen minder lang mee gaat dan een nylon shuttle en daarbij ook iets duurder is. Maar wie voor kwaliteit en spel plezier gaat, koopt toch een veren shuttle!

Uitgebreide keuze qua merken

Voor alle shuttles geldt, dat wij voor iedere prijsklasse een ruime keuze. Wij kunnen veren shuttles leveren van de merken: 

Als je jouw favoriete shuttle van deze merken mist, stuur ons een berichtje en wij zorgen ervoor dat deze alsnog op korte termijn leverbaar is.

Staffelkorting

Koop jij de Victor shuttles voor jouw badminton vereniging in of ben jezelf een groot verbruiker? Bij grotere aantallen kunnen wij je altijd een staffelkorting aanbieden. Je vind de eerste staffelprijzen al op de product pagina’s. Wil je nog grotere aantallen shuttles aanschaffen, neem dan contact op met [email protected] of bel/whatsapp +316-16501686.