Carlton badminton tassen

Toon 1 - 2 van 2
Filters
-20%
Carlton
Airblade Backpack 1901 Black/Yellow
€34,95 AVP €27,95 *
-20%
Carlton
Airblade Square Bag 1901 Black/Yellow
€49,95 AVP €39,95 *

Carlton badminton tas kopen

Carlton badmintontassen

Online sportwinkel voor Carlton badminton sporttassen - Vind jouw nieuwe Carlton badmintontas makkelijk en snel op de online badminton webshop van KW FLEX. Racket tassen zijn voor iedere badmintonner van zeer praktisch nut of je nu beginnend badmintonner bent of professioneel. Wie wil er nou niet een sporttas waarin je jouw badminton spullen makkelijk in op kan bergen? KW FLEX heeft gelukkig voor jou een uitgebreid assortiment badminton rackettassen van Carlton die altijd bij jouw behoeften aansluit.

2 vaks badminton tas

Op dit moment hebben wij een 2 vaks badminton tas (doublethermobag) van Carlton in onze collectie. Een super handige racketbag waarin je badminton rackets, kleding, schoenen en accessoires kan opbergen. Voor zeer veel badmintonners is de twee vaks badmintontas van Carlton een perfecte  racket tas. In principe kun je in dit type tas 6 badmintonrackets opbergen. Maar heb je een reserve badminton racket en wil je op een praktische manier je bidon, handdoek, badmintonschoenen en kleding mee nemen? Dan is de Carlton doublethermobag een super tas voor al jouw badminton spullen. In de meeste gevallen zijn er zowel draagbanden als handvatten aan de tas gemaakt, waardoor je de tas comfortabel mee kunt nemen.

Soorten Badmintontassen

Kies welke soort tas het beste bij jou past! Mocht je vragen hebben over één van onze tassen of wil je graag advies, kom dan langs in ons winkel! Onze specialisten helpen je graag verder. Ben je toch op zoek naar een ander merk van 2 vaks badmintontas of ben je op zoek naar ander soort badminton tas? Dat is voor ons geen problleem! Bij KWFlex bieden wij verschillende soorten badmintontassen van verschillende merken zoals: 

Merk Badmintontas

Ben je op zoek naar een specifiek merk voor jouw badminton tas is dat ook geen enkel probleem voor KW Flex. Zo bieden wij merken als: