Squash

Toon 1 - 24 van 59
Filters
-24%
Victor
Center Jet
€49,95 €37,95
-14%
Victor
Blue Jet
€34,95 €29,95
-13%
Victor
MP 120
€79,95 €69,95
-29%
Victor
IP 8 N
€169,95 €119,95

Squash racket

Speel jij squash of ben jij van plan lekker te gaan squashen. Een goed squash racket is hierbij erg handig om mee uit de voeten te komen. Een goed racket biedt jou de nodige tool om de bal te kunnen raken en je techniek optimaal uit te voeren. Bij KW flex hebben wij diverse soorten squashrackets waarmee je een aardig balletje kan slaan. Ben je klaar voor de volgende squashwedstrijd? Heb je nieuw squashracket nodig? De squashrackets die wij op voorraad hebben, zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en betaalbaar. Bekijk het assortiment squashrackets en vind het perfecte squash racket voor jou!

Soorten squash rackets

Moeite met het kiezen van het juiste squash racket? Dan helpen wij je graag door je meer te vertellen over de soorten squashrackets die er zijn en hun voor- en nadelen. Zo hopen wij jouw keuze ietsje makkelijker te maken. Squashrackets zijn te koop in verschillende varianten, kleuren en prijzen. Sommige squashrackets zijn gemaakt voor meer beginnende spelers, andere voor spelers die harder spelen. Er zijn veel factoren die een rol spelen bij de keuze van uw squashracket.

Ten eerste willen wij je vertellen over het materiaal. Er zijn 2 veel gebruikte materialen: aluminium en carbon. Een veel voorkomend materiaal is aluminium. Dit is het goedkoopste en lichtste materiaal en het stevigst. Carbon is iets minder stevig dan aluminium, maar wel lichter qua gewicht en beter voor spelers die enigszins verstandig met hun racket omgaan. Het maakt niet uit hoe ervaren je bent; je zult altijd willen dat je squashracket goed in de hand ligt.

De soorten squashrackets die wij hebben zijn:

  • Teardrop squash racket: Een squashracket met een Teardrop (druppelvormig) vorm maakt het makkelijker om met veel kracht te slaan. Dit komt doordat er meer ruimte is voor de bespanning. Oftewel: het is mogelijk om langere snaren te spannen. Hierdoor neemt de veerkracht van het racket flink toe.
  • Heart squash racket: De tegenhanger van een Teardrop-racket is een Heart-racket. Deze rackets hebben aan de onderkant van het blad een brug lopen. Hierdoor is de maximale lengte van de snaren korter. Het grote voordeel is dat spelers profiteren van meer controle over de bal. Technische en allround-spelers kunnen het beste voor een squash racket met Heart shape kiezen.

Merken squash rackets

Bij KW flex verkopen wij verschillende merken en modellen aan squashrackets. Zo hebben wij diverse Dunlop squash rackets, zoals de Dunlop blackstorm en de Dunlop hyper ti. Ook verkopen we squashrackets van het merk Victor, zoals de Victor Squash Quaver 1 & 2 en de Victor IP8 & IP 9 RK. Bovendien hebben wij bij KW Flex ook ons eigen assortiment van squashrackets. Er is in ieder geval genoeg keuze voor jou om een passend model te kunnen vinden.

Squash racket kopen

Een squash racket kopen zoals een squash racket van Victor, Dunlop of KW flex? Bij een bestelling vanaf €50 euro profiteer jij van gratis verzending! Bovendien hebben wij bij KWflex altijd voordelige prijzen en sales, zoals de Squashracket Sale. Daarnaast hebben wij een Squash Bespan Service, zodat jouw squash racket optimaal kan blijven presteren. Nog twijfels, vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via de klantenservice door te bellen naar +31-616501686 of mailen naar [email protected]. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze winkel in Rijen waar wij je voorzien van persoonlijk advies. Zo hopen wij jou een optimale squash ervaring te bieden!

Squashrackets