Badminton net

Ben jij op zoek naar een badminton net voor in de tuin, op de camping of voor in de sporthal? In onze online badminton winkel koop je het net wat voor jou het beste is!

Toon 1 - 10 van 10
Filters
-14%
Yonex
BN-141 Badminton Net
€34,95 AVP €29,95 *
-20%
Victor
Mini Badminton Net
€69,00 AVP €54,95 *
Victor
Badminton netpaal blauw
€999,95 *
Victor
Badminton net Premium 6 meter
€99,95 *
-3%
Victor
Badminton Net set 4 stuks
€339,95 AVP €329,95 *
-3%
Victor
Badminton Net set 3 stuks
€309,95 AVP €299,95 *
-8%
Victor
Badminton Net C-7005
€37,90 AVP €34,95 *
-10%
Victor
Badminton Net set 2 stuks
€289,95 AVP €259,95 *
-9%
Victor
Badminton Net International Tournament
€54,90 AVP €49,95 *
Victor
Badminton Net C-7004
€38,95 *

Wil je graag thuis in de tuin, op de camping, op het strand, op een parkeerplaats of ergens anders kunnen badmintonnen met een echt badminton net? Je kunt bij KW FLEX online badminton winkel verschillende soorten badminton netten kopen! Heb je interesse in onze Badminton netten? Vandaag voor 12.00 uur besteld is vandaag verzonden.

Soorten badminton netten

In onze badminton webshop kun je verschillende soorten badminton netten kopen. Ze zijn hebben allemaal hun eigen eigenschappen en zijn van verschillende merken.

  1. Professionele badminton netten
    Deze netten voldoen aan de internationale normen die opgelegd zijn door de BWF. Die heeft te maken met de hoogte van een badminton net. Maar ook de breedte van een net moet precies kloppen. Natuurlijk moeten de badminton netten ook duurzaam zijn en strak gespannen kunnen worden.
    Voorbeelden:
  2. Badminton net voor recreatief gebruik
    Een badminton net wat je in je vrije tijd gebruikt, moet niet aan speciale eisen voldoen. De netten zijn makkelijk om op te zetten en ook fijn op te bergen. Je kan dit type badminton net makkelijk opzetten in je tuin, in het park of op de camping. Ook zijn ze heel handig op te bergen in een draagzak. Daag je vrienden en familie uit voor een fanatiek potje badminton!

Hoogte professioneel Badminton Net

De officiële hoogte van een badminton net moet in het midden van de baan 1,524 meter hoog zijn. Dit geldt dus voor de professionele badminton netten die je bevestigd aan een badminton paal. Daarmee moet je het net zo strak mogelijk ophangen.

In hoogte verstelbaar badminton net

De badminton netten die voor recreatief gebruik geschikt zijn, zijn eenvoudig op te zetten. Deze badminton netten zijn ook van hoge kwaliteit en ze zijn verstelbaar in verschillende hoogtes. Bij het Victor Mini Badminton Net zijn de mogelijke hoogtes: 107 cm, 130 cm en 155 cm. Dus van klein tot groot is dit badminton net perfect te gebruiken. De breedte is 300 cm.

Het Victor Premium badminton net heeft een breedte van 6 meter. Het net is in twee hoogtes verstelbaar. Je kan hem op een tennis hoogte van 105 cm en een badminton hoogte van 155 cm instellen.

Hiermee kunnen dus zowel kinderen als volwassen het badminton net gebruiken en alle plezier ervaren. Dus van kleine kinderen tot volwassen zijn dit een perfecte netten om te gebruiken. 

Activiteiten met Badminton Net

Je kan een badminton net ook gebruiken voor andere activiteiten. Natuurlijk kan je ermee badmintonnen, maar je kan ook leuke andere sporten beoefenen! Denk hierbij aan tennis, voetvolley of volleyballen. Zo blijf je plezier hebben met verschillende sport activiteiten met één net!

Vraag om advies 

Bestel jouw Victor badminton net nu bij KW FLEX online of kom gezellig langs in onze badminton winkel in Rijen! Mocht je vragen hebben over een badminton net of ander soorten badminton producten, dan kan je die natuurlijk telefonisch of in de winkel stellen aan één van onze specialisten! Onze specialisten staan klaar om je te helpen en het beste advies te geven.