Toon 1 - 4 van 4
Filters
Victor
Badminton net Premium 6 meter
€99,95 *
Victor
Mini Badminton Net
€49,95 *
-6%
Victor
Mini Badminton Net Easy
€39,95 AVP €37,50 *
Dunlop
badminton net 6 meter
€99,95 *

Badminton Net

Wil je graag thuis in de tuin, op de camping, op het strand, op een parkeerplaats of ergens anders kunnen badmintonnen met een echt badminton net? Je kunt bij KW Flex al voor een super scherpe prijs het Victor mini badminton net bestellen! Heb je interesse in onze Badminton netten, bestel hem dan snel!

Hoogte Badminton Net

De verschillende netten zijn eenvoudig op te zetten. Deze badminton netten zijn van hoge kwaliteit en ze zijn verstelbaar in verschillende hoogtes. Bij het Victor Mini Badminton Net zijn de mogelijke hoogtes: 107 cm, 130 cm en 155 cm. Dus van klein tot groot is dit badminton net perfect te gebruiken. De breedte is 300 cm.

Hiermee kunnen dus zowel kinderen als volwassen het badminton net gebruiken en alle plezier ervaren. Dus van kleine kinderen tot volwassen is dit een perfect net om te gebruiken. 

Activiteiten met Badminton Net

Je kan de Badminton Net gebruiken voor andere activiteiten. Natuurlijk kan je ermee badmintonnen, maar je kan ook leuke andere sporten mee uit oefenen! Denk hierbij aan voetvolley of volleyballen. Zo blijf je plezier hebben met verschillende sport activiteiten met één net!

Vraag om advies 

Bestel jouw Victor badminton net nu bij ons online of kom gezellig langs in onze badmintonwinkel in Rijen! Mocht je vragen hebben over een badminton net of ander soorten badminton producten, dan kan je die natuurlijk telefonisch of in de winkel stellen aan één van onze specialisten! Onze specialisten staan klaar om je te helpen en het beste advies te geven. Vandaag voor 12.00 uur besteld, is vandaag verzonden.

Naast het badminton net bieden wij ook ander badminton producten, denk hierbij aan producten als: