Toon 1 - 15 van 15
Filters

Bestel hier jouw 3 vaks badmintontas

Waarom de 3 vaks badmintontas?

Ben je een fanatieke badmintonner en heb je veel badminton rackets en andere spullen om mee te nemen? Dan is de 3 vaks badminton tas de uitkomst voor jou! In deze grote badmintontas heb je 3 vakken om al jouw spullen gesorteerd op te bergen. In principe kunnen er 12 badminton rackets in, maar uiteraard kun je ook een vak gebruiken om je kleding of douche spullen in te stoppen. Vaak is er ook een apart schoenen vak, waarin je badminton schoenen opgeborgen kunnen worden na het sporten en in de meeste gevallen zijn er zowel draagbanden als handvatten aan de tas gemaakt, waardoor je de tas comfortabel mee kunt nemen.

Verschillende merken drie vaks badmintontassen bestelbaar!

De drie vaks badminton tassen zijn bestelbaar in de merken Victor en Yonex. Het merk Victor bied drie vaks tassen aan in verschillende modellen en kleuren:

  • Victor 3 vaks Supreme, kleur Blauw
  • Victor 3 vaks tas 9030, kleur Grey/Yellow
  • Victor 3 vaks tas 9031, in de kleur Black of Blue
  • Victor 3 vaks tas 9038, kleur Green
  • Victor 3 vaks tas 9039, kleur Yellow
  • Victor 3 vaks tas 9084, kleur Oranje
  • Victor 3 vaks tas 9308, kleur Black/Gold
  • Victor multithermobag 9039/9308, Red of Blue/Orange

Meerdere modellen mogelijk

Het merk Yonex bied ook verschillende modellen aan in verschillende kleuren. Zo kan iedereen gebruik maken van de verschillende Yonex badmintontassen. Dit is ook wat zij belangrijk vinden, dat het voor iedereen toegankelijk is om te beginnen met badmintonnen. Hieronder staan de badmintontassen voor je op een rijtje:

  • Yonex Pro 3 vaks racket bag 92029, in de kleuren Black, Blauw, Oranje of Zilver
  • Yonex Pro 3 vaks tas BA92029, in de kleuren Red, Water Blue of Black/Yellow.

Andere badminton tas nodig?

Denk je dat je toch een ander formaat badminton tas nodig gaat hebben, omdat je meer of minder badminton rackets mee wil nemen? Dan kun je ook de 2 vaks tas of badminton reistassen bekijken. Natuurlijk kun je ook de praktisch backpack bestellen, ideaal om op je rug te dragen en compact. Zorg ervoor dat je de beste badminton tas vindt die bij jou past. Welke gaat het voor jou worden? We horen het graag!

Wij helpen je verder

Heb jij je keus al kunnen maken? Bestel jouw drie vaks badminton racket tas dan nu bij KW FLEX Badminton speciaalzaak online of kom langs in onze badmintonwinkel in Rijen! Vandaag voor 12.00 uur besteld, is vandaag verzonden.

Naast de drie vaks badminton racket tas bieden wij ook ander soort tassen. Bestel jouw badmintontas of kijk naar onze badminton tas assortiment: