Adidas

Toon 1 - 0 van 0
Filters
Geen producten gevonden...

Online badmintonshop voor Adidas badminton tassen - De nieuwste Adidas badmintontas koop je makkelijk en snel in onze online badmintonwinkel. Een rackettas is voor iedere badmintonner handig, of je nu beginnend of professioneel bent. Jouw badminton spullen berg je makkelijker op in een badminton tas. KW FLEX racket speciaalzaak heeft een uitgebreid assortiment Adidas tassen die bij iedere behoefte past.

Welke badminton tassen zijn er?

Er is een ruime keuze in verschillende Adidas badminton tassen, die geschikt zijn voor verschillende doeleinden, niveaus en type badmintonners. Het grootste verschil zijn de diverse formaten. Adidas rackettassen kunnen 1, 2 of 3 grote opbergvakken hebben. Daarnaast zijn er ook nog aparte vakken voor accessoires. Op deze manier kun je altijd je badmintonrackets, kleding, badmintonschoenen, shuttles e.d. opbergen. 

Badminton tas met 1 vak

Startende badmintonners kunnen in de meeste gevallen nog prima uit de voeten met een kleinere tas met slechts één groot opberg vak. Je kan in deze tassen met één vak op een veilige en praktisch manier je racket meenemen. Als beginnend badmintonner heb je meestal maar één badmintonracket en die wil je graag zonder al te veel kans op beschadigingen vervoeren. 
In deze rackethoes kun je maximaal 2 badminton rackets stoppen en eventueel een kleine handdoek. Aan dit type rackettas zitten altijd handvatten en aan sommige varianten is er ook een draagband bevestigd.

2 vaks Adidas badminton tassen

De meest populaire Adidas badmintontas is het twee vaks formaat. Je kan hierin prima 6 badmintonrackets opbergen, maar het is ook wel handig om de overige sport spullen ook een plekje te geven. Daarom kun je makkelijk 3 rackets, bidon, handdoek, badmintonschoenen en kleding in deze tas meenemen. De twee vaks badminton tas is in de meeste gevallen ook voorzien van draagbanden en handvatten, waardoor je de tas comfortabel mee kunt nemen!

3 vaks Adidas badminton tas

Als je een fanatiek badmintonner bent en veel badminton rackets en andere spullen hebt om mee te nemen, dan is de 3 vaks rackettas van Adidas uitermate geschikt. Ideaal voor toernooien!
In deze badminton tas heb je 3 vakken om alle spullen netjes in op te bergen. In de Adidas 3 vaks racket bag kunnen 12 badminton rackets gestopt worden. Natuurlijk kun je ook een vak gebruik voor kleding of douche spullen. Vaak is er ook een apart schoenen vak, waarin je badminton schoenen opgeborgen kunnen worden. 
Bij de meeste Adidas multithermobag varianten zijn er zowel draagbanden als handvatten aan de tas bevestigd, waardoor de tas comfortabel meegenomen kan worden in de hand of op de schouders.

Adidas badminton backpack

Vind je een grotere racket tas niet super handig of ben jij meer een fan van een Adidas badminton rugzak? Dan ben je bij KW FLEX aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment.

De Adidas badminton backpack is natuurlijk heel praktisch om op je rug mee te dragen en tevens kun je de rugzak gebruiken voor andere doeleinden. Het bijzondere aan deze badminton rugzakken is het aparte badminton racket vak, waardoor de steel aan de bovenzijde van de rugzak uitsteekt. Uiteraard zijn er ook aparte vakjes in en op de tassen gemaakt waarin je sportkleding, bidons, accessoires en sleutels in op kan bergen. 

Badminton reistas

Ben jij een badmintonner die veel toernooien speelt en dus ook een handige grote tas nodig hebt? Dan is de badminton reistas de meest geschikte badminton tas. In deze tassen kun je super veel badminton rackets, sportkleding, vrijetijdskleding, douche spullen, shuttles, badmintonschoenen e.d. makkelijk meenemen.
Deze badminton reistassen zijn altijd voorzien van handvatten en soms ook draagbanden, waardoor de tas comfortabel gedragen kan worden in de hand of op de schouders. Ook zijn er diverse modellen die wieltjes hebben, oftewel de badminton trolley

Wij helpen je graag!

Bestel jouw Adidas badmintontas nu bij KW FLEX Badminton speciaalzaak online of kom langs in onze badmintonwinkel in Rijen! Vandaag voor 12.00 uur besteld, is vandaag verzonden. Onze specialist staat altijd klaar om te adviseren en te helpen. Heb je dus een vraag? Bel ons / stuur een Whatsapp bericht naar: +31 616501686, mail je vragen naar [email protected] stuur een bericht via Facebook.