Airbadminton Airshuttles

Toon 1 - 3 van 3
Filters
-12%
Yonex
Mavis 200 Geel Medium - Outdoor
€5,95 AVP €5,25 *
-5%
Yonex
Mavis Field II
€9,95 AVP €9,50 *
Victor
AS Airshuttle 2.0
€9,90 *

AirBadminton is de nieuwste rage binnen de badminton sport en is in mei 2019 door de Badminton World Federation (BWF) gelanceerd als nieuwe officiële sport. Normaal gesproken badminton je binnen, waar de wind geen vat heeft op de shuttle. AirBadminton speel je juist in de buitenlucht in een park, op het strand of andere openbare plaatsen. De speciaal ontwikkelde Airshuttle maakt het mogelijk om lekker in de buitenlucht te kunnen badmintonnen. Let op: Er zijn afwijkende veldafmetingen, speciale spelregels, shuttles en dus speelbaar op verschillende ondergronden zoals gras, zand of hardere stenen ondergronden. 

AirBadminton is buitenbadminton met afwijkende veldafmetingen, speciale spelregels, airshuttles en je kunt het spelen verschillende ondergronden zoals zand, gras en hardcourt.

De doelstelling van de BWF is: AirBadminton over 10 jaar een olympische sport zijn!

Airbadminton shuttles

Wat zijn de Airbadminton spelregels?

Wil je graag weten wat de officiele spelregels van Airbadminton zijn? Lees die dan hier: Airbadminton spelregels

Hoe ziet een Airbadminton speelveld eruit? 

Een Airbadminton veld is afwijkend ten opzichte van de standaard badmintonvelden. De velden zijn grotere en hebben speciale deadzones waar je niet mag staan. Lees hier een volledige uitleg over de Airbadminton veldafmetingen

Bestel jouw Airshuttles bij KW FLEX

Bij KW FLEX kun je 2 verschillende buiten badminton shuttles bestellen. De eerste is de VICTOR AS Airshuttle, maar heeft helaas een langere levertijd. Daarnaast hebben wij ook een merkloze Airbadminton shuttle in ons assortiment en deze is sneller leverbaar. Maak dus hier uw keuze en bestel snel in onze badminton webshop!

Bestel jouw AirBadminton spullen nu bij jouw online badminton specialist KW FLEX of kom langs in onze badminton winkel in Rijen! Vandaag voor 12.00 uur besteld, is vandaag verzonden.