Badminton shuttles

Op zoek naar badminton shuttles? Dan bent u bij badminton speciaalzaak KW Flex aan het juiste adres. Badminton shuttles van de beste badminton merken vindt u bij ons!

Toon 1 - 24 van 29
Filters

badminton shuttles

Ben jij op zoek naar shuttles om mee te kunnen badmintonnen? Bij KW FLEX badminton speciaalzaak heb je natuurlijk de keuze uit veren shuttles, nylon shuttles en airshuttles.

Breed aanbod veren shuttles

Een veren badminton shuttle kan gemaakt zijn van ganzenveren en eendenveren en biedt veel meer controle en gevoel in je slagen t.o.v. een nylon shuttle. Het nadeel is dat een veren shuttle velen malen minder lang mee gaat dan een nylon shuttle en daarbij ook iets duurder is. Maar wie voor kwaliteit en spel plezier gaat, kan toch beter voor een veren shuttle kiezen! 

Wil je een veren shuttle van de hoogste kwaliteit? Bekijk dan de Victor Master Ace, Victor Gold Champion of Yonex Aerosensa 30. Deze shuttles zijn gemaakt van de allerbeste veren en hebben hierdoor de meest stabiele vlucht en zijn het duurzaamst binnen deze categorie.

Natuurlijk zijn er ook goedkopere alternatieven, die vooral geschikt zijn voor trainingen. Bekijk in dat geval de Dunlop Aeroflite no5, Victor Queen, Yonex Aerosensa 10 of FZ Forza Hybrid 5000 3 in 1. Deze shuttles kunnen ook prima voor wedstrijd gebruikt worden, aangezien niet iedereen zijn budget oneindig is.

Wil je precies weten welke shuttle toegestaan is voor wedstrijden? In Nederland en in de rest van de wereld zijn lijsten beschikbaar, waarop staat welke shuttle op welk niveau gebruikt mag worden.

Ruim assortiment nylon shuttles

De nylon shuttles zijn zeer duurzaam en gaan dus veel langer mee t.o.v. een veren shuttle. Deze shuttle is over het algemeen meer geschikt voor de recreanten of competitie spelers op een gemiddeld niveau. Welke soorten nylon shuttles zijn er?

Bij deze shuttles kun je moeilijker de snelheid van een shuttle bepalen, dit word vooral in fabriek bepaald. Op de dop van de shuttle zit een gekleurde sticker of de dop heeft een gekleurde band.

  • Neon gele shuttles = valt extra op in de lucht (bv bij te lichte sporthallen)
  • Witte shuttles =  standaard keuze
  • Shuttle met blauwe band = normale snelheid
  • Shuttle met groene band = langzame snelheid
  • Shuttle met rode band = snel

De meest gebruikte nylon shuttle is de Yonex Mavis 300. Deze is zowel in het wit en geel verkrijgbaar. De gele variant is beter zichtbaar in hele lichte sporthallen, waardoor je de shuttle in de lucht beter kan volgen. De Yonex Mavis 600 is de nylon shuttle die het meest lijkt op een veren shuttle qua vlucht en nauwkeurigheid.

Bestel jouw favoriete nylon shuttle nu online of kom langs in onze winkel!

Air badminton shuttles

De nieuwste variant binnen de badmintonsport is Airbadminton. Dit kun je in de buitenlucht spelen, zelfs als er een beetje wind staat. De airshuttles zijn zwaarder dan een reguliere nylon shuttle, waardoor de wind minder vat heeft op de vlucht van de shuttle. Bij KW FLEX kun je de Victor Airshuttles en de merkloze Airshuttles bestellen.

Uitgebreide keuze qua merken

Voor alle shuttles geldt, dat wij voor iedere prijsklasse een ruime keuze. Wij kunnen alle shuttles leveren van de merken: 

Als je jouw favoriete shuttle van deze merken mist, stuur ons een berichtje en wij zorgen ervoor dat deze alsnog op korte termijn leverbaar is.

Staffelkorting

Koop jij de shuttles voor jouw badminton vereniging in of ben jezelf een groot verbruiker? Bij grotere aantallen kunnen wij je altijd een staffelkorting aanbieden. Je vind de eerste staffelprijzen al op de product pagina’s. Wil je nog grotere aantallen shuttles aanschaffen, neem dan contact op met [email protected] of bel/WhatsApp +316-16501686.