Toon 1 - 13 van 13
Filters
-38%
Victor
Centerbag
€15,95 €9,95

Kies hier jouw 1 vaks badminton tas

Kies hier jouw 1 vaks badminton tas

Ben je net gestart met badmintonnen en wil je handig en veilig je badminton racket meenemen? Dan heeft KW FLEX een paar mooie opties voor jou! Als beginnend badmintonner hoef je in de meeste gevallen niet heel veel badminton rackets mee te nemen. Toch wil je jouw racket netjes vervoeren en zonder al te veel kans op beschadigingen. In dat geval kunt u het beste kiezen voor een 1 vaks badmintontas. Hier kun je het badmintonracket in stoppen en eventueel nog een kleine bidon of handdoek. Aan dit type racket tas zitten altijd handvatten en bij sommige modellen is er ook een draagband bevestigd.

Grotere badmintontas nodig?

Denk je dat je toch een wat grotere badmintontas nodig gaat hebben, omdat je bijvoorbeeld ook even wilt douchen na het badmintonnen? Dan raden wij je toch een 2 vaks badmintontas aan, omdat de ruimte in dit geval dan te beperkt is in de 1 vaks badmintontas. De 2 vaks badmintontas heeft twee grote vakken en hier kan je dus gemakkelijk je douchespullen of een extra setje kleding in meenemen.

Twee interessante badmintontas merken

De 1 vaks badmintontas is beschikbaar in de merken Victor en Yonex. Er zijn 4 verschillende soorten Victor badmintontassen/rackethoezen en deze hebben een luxe uitstraling door de rood, zwart en witte kleur. De Yonex badmintontas is beschikbaar in drie verschillende kleuren en deze kleuren staan hieronder op een rijtje:

  • Deep blue
  • Red
  • Black

Bekijk de andere tassen

Neem ook zeker een kijkje bij onze andere Badmintontassen. Er is keuze genoeg. Zorg ervoor dat je de beste badminton tas vindt die bij jou past. Welke gaat het voor jou worden? We horen het graag!

De beste service!

Bestel jouw 1 vaks badminton tas nu online bij KW FLEX Badminton speciaalzaak of kom gezellig langs in onze badmintonwinkel in Rijen! Heb jij je badmintontas vandaag voor 12.00 uur besteld? Dan wordt de tas dezelfde dag nog op de post gedaan.