Toon 1 - 12 van 12
Filters
-20%
Victor
BR9611 C Black
€99,95 €79,95

Waarom de toernooi badmintontas?

Ben je een fanatieke badmintonner en heb je veel badminton rackets en andere spullen om mee te nemen? Dan is de toernooi badminton tas de uitkomst voor jou! In deze grote sport tas heb je 1 of meerdere vakken om al jouw spullen gesorteerd op te bergen. In principe kunnen er 9 tot 12 badminton rackets in, maar uiteraard kun je ook een vak gebruiken om je kleding of douche spullen in te stoppen. Vaak is er ook een apart schoenen vak, waarin je badminton schoenen opgeborgen kunnen worden na het sporten. Vaak hebben deze tassen een rechthoekig vorm en in de meeste gevallen zijn er handvatten aan de tas gemaakt, waardoor je de tas comfortabel kunt dragen.

Verschillende merken toernooi badmintontassen bestelbaar!

De toernooi badminton tassen zijn bestelbaar in de merken Victor en Yonex. Het merk Victor bied toernooi tassen aan in verschillende modellen en kleuren. Het wisselende aanbod tassen gaat constant met de mode mee.

Andere badminton tas nodig?

Denk je dat je toch een ander formaat badminton tas nodig gaat hebben, omdat je meer of minder badminton rackets mee wil nemen? Dan kun je ook de 2 vaks tas of badminton reistassen bekijken. Natuurlijk kun je ook de praktisch backpack bestellen, ideaal om op je rug te dragen en compact. Zorg ervoor dat je de beste badminton tas vindt die bij jou past. Welke gaat het voor jou worden? We horen het graag!

Wij helpen je verder

Heb jij je keus al kunnen maken? Bestel jouw toernooi badminton racket tas dan nu bij KW FLEX Badminton speciaalzaak online of kom langs in onze badmintonwinkel in Rijen! Vandaag voor 12.00 uur besteld, is vandaag verzonden.

Naast de rechthoekige toernooi badminton racket tas bieden wij ook ander soort tassen. Bestel jouw badmintontas of kijk naar onze badminton tas assortiment: