Tennis Grips

Toon 1 - 8 van 8
Filters
-11%
FZ Forza
Pro Super Grip Reel White
€44,95 AVP €39,95 *
Yonex
AC223ex Tennis Core Grip Black
€8,95 *
Yonex
AC126 Tennis Super Tour Grip Black
€8,95 *
-15%
Yonex
Dry Grap AC 140 Red 3-pack
€9,95 AVP €8,50 *
Yonex
Super Grap Pure ac108ex
€3,00 *
Yonex
AC139EX Twin Wave Grap Red
€5,95 *
Yonex
AC139EX Twin Wave Grap White
€5,95 *
Yonex
AC224 ex Tennis comfort grip Zwart
€9,95 *

Waarom een tennisgrip?

Het gedeelte waar je het racket aan vasthoudt is de tennisracket grip. Een goede tennisracket grip is erg belangrijk tijdens het tennissen. Een tennisgrip zorgt voor meer grip tijdens het spelen. Hiernaast kan een tennisgrip blessures voorkomen. Ook is het slim om te kijken wat voor soort tennisgrip bij jou past. Voor meer informatie neem contact met ons op voor advies op maat.

Soorten tennisgrips

Er zijn 2 soorten tennisgrips. Zo heb je de basis grip die op de meeste tennisrackets zit. Het is het standaardframe die om de tennisrackets zit. Een basisgrip tennisracket zorgt voor meer grip en demping tijdens het tennissen. Wanneer je vaak tennist zie je vaak slijtage ontstaan in de basis tennisgrip. In dat geval moet je de basis tennisgrip vervangen. Een andere soort tennisgrip zijn de overgrip tennisrackets. Deze overgrips zijn vooral aan te raden wanneer je veel je overgrip vervangt. Dit kan namelijk vrij veel kosten. Wel is belangrijk om te vermelden dat een overgrip op je tennisracket niet de basisgrip kan vervangen.

Wat is je de juiste gripmaat voor je tennisracket

Een tennisracket met de juiste gripmaat is belangrijk om comfortabel te blijven tennissen. Met de juiste gripmaat ligt een tennisracket goed in de hand en kan je gemakkelijk ballen blijven slaan. Bekijk daarom goed wat jouw juiste gripmaat voor je tennisracket is. Heb je vragen over jouw gripmaat? Neem dan vooral contact met ons op of kom langs in de winkel op Heistraat 13A in Rijen.

Voor al je tennisbenodigdheden

Naast de juiste tennisgrips hebben wij een groot assortiment aan tennisartikelen. Zo ben je voor alle tennis potjes goed voorbereid. Dit is op professioneel niveau maar ook bij tennis potjes tegen vrienden. In ons assortiment hebben wij alles voor zowel de beginnende tennisser als voor de professionals. Zo zorgen wij dat u voor al je tennis benodigdheden terecht kan bij KW Flex. Bestel daarom nu online al je tennisbenodigdheden bij KW Flex.