Toon 1 - 1 van 1
Filters
Carlton
Aerogear grip Pro 24 pack
€59,95 *

Wil jij een badminton grip vervangen? Bij KW FLEX Badminton speciaalzaak kunnen wij jou zeker helpen. Is je racket grip versleten, vies, of kun je het handvat niet fijn vasthouden dan is het aan te raden om de badminton grips te vervangen. Er zijn een aantal opties qua Carlton badminton grips

Welke badminton grip?

Er zijn diverse badminton grips leverbaar die direct op de steel of over je huidige racket grip geplaatst kunnen worden. Het resultaat van een overgrip is dat het handvat extra dik wordt, dit is niet het geval bij een normale basis grip.

Ben je op zoek naar de juiste badminton grip? Bij KW FLEX kun je uit een ruime keuze badmintongrips kiezen.

Carlton Basisgrips

De basis badminton grip is de meest gebruikte en dient ter verbetering van de badmintongrip tussen de vingers en het handvat. Natuurlijk absorberen deze varianten een klein beetje vocht, maar als belangrijkste taak absorbeert dit type badminton grip de trillingen. De belangrijkste eigenschappen zijn de zelfklevende tape op de achterzijde van grip en de dikte. 

De basis grip is een stuk dikker dan een overgrip en word altijd direct op een kaal handvat aangebracht. Hier kan in gevarieerd worden door de basisgrip dichter of juist verder uit elkaar erop te rollen, waardoor de badminton grip dikker word of juist dunner. 

Carlton Overgrips 

Is jouw huidige badminton handvat met grip niet dik genoeg? Dan kun je met een overgrip makkelijk de dikte van het handvat aanpassen, waardoor je badminton racket lekkerder zal spelen. Bovendien dient een overgrip om maximale grip te bieden aan jouw badmintonracket. 

De kwaliteit van een overgrip is hetzelfde als die van een standaard carlton badmintongrip, maar deze is dunner en daardoor zal die sneller slijten. Daarentegen is een overgrip minder duur

Alle bovengenoemde grips zijn geschikt voor badminton rackets, squash rackets en tennis rackets. 

Match de grip kleur met jouw badminton racket!

Carlton badminton grips zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Dus wil jij een mooie combinatie van racket en grip,, kies dan een kleur voor jouw handvat dit perfect past bij het racket. Natuurlijk kun je voor de traditionele zwarte kleur kiezen, die voor sommige badmintonners saai is. Het grote voordeel van deze kleur is dat je vuil niet zo snel ziet op jouw badminton racket, squash racket of tennis racket.

Een witte grip zul je voor het oog al veel sneller moeten vervangen, omdat de viezigheid snel zichtbaar is. Het vervangen van een badmintongrip gebeurd over het algemeen te laat, waardoor jij niet meer de optimale voordelen ervaart. Zie je dat jouw Carlton badmintongrip vies word, bekijk dan eens om de grip te vervangen of te laten vervangen door onze badminton experts.

Voordeel verpakkingen grips

Ben jij een grote verbruiker van grips en vervangen jij ze regelmatig zelf? Bekijk dan de voordeelverpakkingen badmintongrips van Victor, Yonex of Carlton. Door een grotere hoeveelheid in 1 keer te kopen, krijg je korting en is het dus voordeliger. Bestel jouw voordeel box badminton grips nu in onze online badminton shop of kom langs in onze winkel!

Badminton grip advies KW Flex

Weet je niet goed welke badminton grip het meest geschikt is voor jouw speelstijl? Bij twijfel bel onze badminton expert of stuur een whatsapp bericht naar: +31-616501686, mail je vragen naar [email protected], stuur een bericht via Facebook of kom langs in onze badminton winkel in Rijen.