Badmintonschoenen

De beste badmintonschoenen

Je zelf verwennen met een nieuw paar badmintonschoenen, is altijd een goed idee. Op KW FLEX Badminton speciaalzaak vind je alle soorten heren badminton schoenen, dames badmintonschoenen en kinder badmintonschoenen die de badmintonsport beoefenen. Je kan in onze online badminton shop badmintonschoenen kopen van absolute top badmintonmerken zoals VICTOR, Yonex en FZ Forza.

Waarom nieuwe badmintonschoenen kopen?

Badmintonschoenen zijn ontworpen voor snelle wendbare bewegingen; een dun, maar goed ondersteunde zool met een goede zijdelingse steun. De schoenen houden de voeten van de speler dicht bij de grond. Dit maakt het mogelijk om snelle bewegingen te maken en een minimale kans op blessures. De schoenen zijn gemaakt van lichtgewicht materialen voor een snellere voeten beweging en het zooloppervlak is voorzien van een anti-sliplaag met genoeg grip, om snel te kunnen reageren.

Benut al je krachten

Wat zeker niet vergeten moet worden is de demping die alle krachten absorbeert. Naar mate de prijs van de schoenen oploopt, nemen ook de toegepaste technologieën toe. Het is belangrijk dat de spelers het vooral als een noodzaak zien om te investeren in goede badmintonschoenen, waardoor de kans op blessures sterk vermindert en het badmintonspel ten goede komt. 

Badminton schoenen kopen

Hoe kies je de juiste badmintonschoen?

Badmintonschoenen online kopen? Bij webshop KW FLEX Badminton speciaalzaak kun je altijd de juiste badmintonschoen vinden. Twijfel je over de maat of het model? Neem contact op met onze badminton specialisten voor een uitgebreid advies of kom langs in onze badminton winkel in Rijen! Zo verminderen we de kans op het terugsturen van de schoenen en kun je direct aan de slag met je nieuwe badmintonschoenen. 

Handige truc voor het bepalen van de schoenmaat

Als je nieuwe badmintonschoenen wil bestellen, houd er dan rekening mee dat de schoenmaat 0,5 - 1 cm groter moet zijn dan je voet. Zo voorkom je pijn aan de tenen tijdens het rennen en vooral remmen op de baan. Wil je zelf goed bepalen welke schoenmaat voor jou het beste is? Print deze schoenentabel uit om je voeten op te meten en bestel zeker de juiste badmintonschoenen.

Niet alleen voor badminton

Naast dat ze natuurlijk badminton schoenen heten, kun je deze schoenen ook perfect gebruiken voor andere binnensporten. Denk bijvoorbeeld aan volleybal en squashen. Bij deze sporten maak je namelijk ook hele scherpe en snelle bewegingen. Heel erg vergelijkbaar als de bewegingen die je maakt tijdens het badmintonnen dus. Super handig deze schoenen dus!

Extra stabiliteit tijdens het sporten

Dus ben jij op zoek naar badmintonschoenen met extra stabiliteit? Of zoek je schoenen die meer demping geven? Bij KW FLEX Badminton speciaalzaak kun je alles vinden. Bij twijfel bel ons / stuur een whatsapp bericht naar:+31 616501686, mail je vragen naar [email protected], stuur een bericht via Facebook of kom langs in onze badminton winkel in Rijen. 

badminton schoenen advies kw flex