Klantenservice

KW FLEX staat altijd voor u klaar, dus voor advies, service en kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres.

Het is begrijpelijk dat u soms vragen heeft over producten op de website of over uw bestelling. In dat geval kunt u eenvoudig contact opnemen met KW FLEX via zowel de contactpagina danwel via de telefoon op het nummer 06 - 16501686 of via info@kwflex.nl.

De medewerkers van KW FLEX spelen zelf ook badminton, waardoor er door de jaren heen een enorme kennis van de sport en de producten is ontstaan. Bent u niet zeker van een keuze en wilt u graag advies bij uw aankoop. Geen enkel probleem! Wij van KW FLEX helpen u graag om het beste product te vinden dat bij u wensen en behoefte hoort!

 

 

1 Assortiment
1.1 Ik mis een artikel in jullie assortiment.

Mocht u een bepaald artikel missen in ons assortiment, dan kunt u dit doorgeven via het contactformulier, Facebook of via info@kwflex.nl. Als het mogelijk is zullen wij het artikel altijd voor u bestellen en toevoegen aan ons assortiment! 

1.2 Van welke merken is KW FLEX leverancier?

Bij ons kunt u van een wijde range aan merken artikelen bestellen. KW FLEX levert namelijk namens: Yonex, Victor, Carlton, Doudble, F.I.T. Balsem, Dunlop, Erima, JAKO en BAMA. 

1.3 Meten en wegen jullie de badmintonrackets?

Ja, wij hebben alle badminton rackets zelf opgemeten, gewogen en bekeken. De omvang van het handvat van het badmintonracket is opgemeten, het balanspunt en de flexibiliteit zijn bepaald en het gewicht van het racket exclusief snaren is gewogen. 

1.4 Testen jullie alle producten zelf?

Bijna alle badmintonrackets hebben wij wel getest. De kleding, schoenen e.d. niet, maar wij weten wel aan de hand van de reactie van klanten hoe of wat. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »