Veel gestelde vragen

KW FLEX Racket speciaalzaak staat altijd voor u klaar, dus voor advies, service en kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres.

Het is begrijpelijk dat u soms vragen heeft over producten op de website of over uw bestelling. In dat geval kunt u eenvoudig contact opnemen met KW FLEX via zowel de contactpagina danwel via de telefoon/whatsapp op het nummer 06-16501686 of via [email protected].

De medewerkers van KW FLEX spelen zelf ook badminton, waardoor er door de jaren heen een enorme kennis van de sport en de producten is ontstaan. Bent u niet zeker van een keuze en wilt u graag advies bij uw aankoop. Geen enkel probleem! Wij van KW FLEX helpen u graag om het beste product te vinden dat bij u wensen en behoefte hoort!


Klanten ervaringen:

Google review: Mocht je verzot zijn op Badminton en goed materiaal willen aanschaffen dan is dit de plek! Voor grote en kleine beurs!! Ze staan voor advies voor je klaar. Let op de tijden dat ze open zijn. Check de website hiervoor.

 

1 Assortiment
1.1 Ik mis een artikel in jullie assortiment.

Mocht u een bepaald artikel missen in ons assortiment, dan kunt u dit doorgeven via het contactformulier, Facebook of via [email protected]. Als het mogelijk is zullen wij het artikel altijd voor u bestellen en toevoegen aan ons assortiment! 

1.2 Van welke merken is KW FLEX leverancier?

Bij ons kunt u van een wijde range aan merken artikelen bestellen. KW FLEX levert namelijk namens: Yonex, Victor, Carlton, Doudble, F.I.T. Balsem, Dunlop, Erima, JAKO en BAMA. 

1.3 Meten en wegen jullie de badmintonrackets?

Ja, wij hebben alle badminton rackets zelf opgemeten, gewogen en bekeken. De omvang van het handvat van het badmintonracket is opgemeten, het balanspunt en de flexibiliteit zijn bepaald en het gewicht van het racket exclusief snaren is gewogen. 

1.4 Testen jullie alle producten zelf?

Bijna alle badmintonrackets hebben wij wel getest. De kleding, schoenen e.d. niet, maar wij weten wel aan de hand van de reactie van klanten hoe of wat. 

2 Badminton verenigingen
2.1 Bent u benieuwd of KW FLEX uw badminton vereniging kan en/of wil sponsoren?

KW FLEX is altijd bereid om te kijken naar de mogelijkheden om uw vereniging te sponsoren/ondersteunen. Is uw badminton vereniging benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar: [email protected] 

Geef hierin in ieder geval antwoord op de volgende vragen:

 1. Aantal leden, gespecificeerd in veren spelers, recreanten veren, recreanten nylon, jeugd, competitie teams
 2. Bij welke badmintonbond(en) zijn jullie aangesloten?
 3. Wat is jullie verbruik met aantal kokers veren en  nylonshuttles per jaar ongeveer? 
 4. Organiseren jullie toernooien? Zo ja, hoeveel en wat voor soort? Hoeveel deelnemers zijn er ongeveer?
 5. Welke communicatie middelen gebruiken jullie naar de leden toe?
 6. Waar worden nu de badminton artikelen gekocht?

Ons assortiment bestaat uit:

 • Rackets
 • Schoenen
 • Shuttles
 • Rackettassen
 • Bespanservice en gripservice
 • Clubkleding en eigen opdrukservice
 • Accessoires als sleutelshangers, compressie kleding, sokken, grips, Doudble O7(functionele frisdrank)

 

Bekijk www.kwflex.nl voor ons actuele assortiment.

Wij zijn dealer van o.a. de volgende badmintonmerken: Victor, Yonex, Carlton/Dunlop.

2.2 Is het mogelijk om badminton clubs op afstand te ondersteunen?

Het is zeer zeker mogelijk om uw badminton vereniging te ondersteunen, ondanks dat uw club niet direct in de buurt van Rijen speelt.

Vraag naar de mogelijkheden voor het ondersteunen van jullie vereniging en de voorwaarden via: [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »