Toon 1 - 7 van 7
More filters

Bestel hier jouw badminton reistas!

Waarom kiezen voor een Badminton Reistas?

Ben jij een speler die regelmatig meerdaagse toernooien speelt? Dan is het heel handig om een grote badminton rackettas tot je beschikking te hebben. In deze badminton reistassen passen alle spullen die je gebruikt en nodig hebt op een toernooi of tijdens trainingen. Vaak heb je al meerdere badminton rackets, sport kleding, casual kleding, douche spullen, accessoires, badmintonschoenen, sport handdoeken, eten en drinken die je meeneemt als je een badminton toernooi of training hebt. Dan is een badminton reistas echt iets voor jou!

Waar beschikken de badminton reistassen over?

De tassen zijn voorzien van meerdere vakjes en zorgen er ook voor dat je niks kwijtraakt of vergeet tijdens een belangrijk toernooi. Deze badminton reistassen zijn ook bestelbaar met wieltjes, waardoor je de tas niet meer hoeft te dragen. De badminton trolley kan je gemakkelijk mee rollen, hierdoor word het gebruiksgemak nog beter en biedt het ook de nodige luxe.

Badminton reistas aanschaffen?

De badminton reistassen zijn verkrijgbaar in de merken Victor en Yonex en zijn beschikbaar in verschillende modellen en kleuren. Wil jij een mooie blauwe, zwarte of oranje badminton reistas? Bestel jouw badminton reistas nu bij KW FLEX Badminton speciaalzaak online of kom gezellig langs in onze badmintonwinkel in Rijen! Vandaag voor 12.00 uur besteld, is vandaag nog verzonden.