FZ Forza badminton tassen

Koop jouw nieuwe FZ Forza badminton tassen in onze online badminton winkel!

Toon 1 - 10 van 10
Filters
-33%
FZ Forza
2 vaks Play Line 9 Racket bag Dresden Blue
€88,95 AVP €59,95 *
-44%
FZ Forza
2 vaks Play Line 9 Racket bag Black/White
€88,95 AVP €49,95 *
-16%
FZ Forza
2 vaks Tour Line 12 rackets Purple
€94,95 AVP €79,95 *
-17%
FZ Forza
3 vaks Tour line 15 rackets June Bug
€108,95 AVP €89,95 *
FZ Forza
Volledige rackethoes
€9,95 *
FZ Forza
Headcover 1/4
€3,95 *
-22%
FZ Forza
2 vaks Tour Line Square 3153 June bug
€89,95 AVP €69,95 *
-22%
FZ Forza
2 vaks Tour Line Square 4003 Purple
€89,95 AVP €69,95 *
-27%
FZ Forza
3 vaks Tour line 15 rackets Blue
€108,95 AVP €79,95 *
-27%
FZ Forza
3 vaks Tour line 15 rackets
€108,95 AVP €79,95 *

Online sportwinkel voor FZ Forza badminton sporttassen - Vind jouw nieuwe FZ Forza badmintontas makkelijk en snel op de online badminton winkel van KW FLEX. Racket tassen zijn voor iedere badmintonner van zeer praktisch nut, of je nu beginnend badmintonner bent of professioneel. Wie wil er nu niet een sporttas waarin je jouw badminton spullen makkelijk in op kan bergen? KW FLEX heeft gelukkig voor jou een uitgebreid assortiment badminton rackettassen van FZ Forza die altijd bij jouw behoeften aansluit.

Soorten FZ Forza badminton tassen

Er zijn verschillende type FZ Forza badminton tassen bestelbaar die allemaal geschikt zijn voor andere type spelers, niveau's en doeleinden. Het verschil in deze racket tassen van FZ Forza zit in het aantal vakken waarin je badminton rackets, kleding, schoenen en accessoires kan opbergen. KW FLEX Badminton speciaalzaak biedt de volgende varianten aan van verschillende merken: 

FZ Forza 1 vaks badminton tas

Ben je een beginnend badmintonner en wil je op een veilige en praktische manier je FZ Forza badminton racket meenemen? Denk dan eens aan de één vaks badminton bag. Als beginnend badmintonner heb je meestal maar één badmintonracket en die wil je graag zonder al te veel kans op beschadigingen vervoeren.
In deze rackethoes kun je maximaal 2 badminton rackets stoppen en eventueel een kleine handdoek. Aan dit type rackettas van FZ Forza zitten altijd handvatten en aan sommige varianten is er ook een draagband bevestigd.

FZ Forza 2 vaks badminton tas

Voor zeer veel badmintonners is de twee vaks badmintontas van FZ Forza een perfecte racket tas. In principe kun je in dit type tas 6 badmintonrackets opbergen. Maar heb je een reserve badminton racket en wil je op een praktische manier je bidon, handdoek, badmintonschoenen en badminton kleding mee nemen? Dan is de FZ Forza doublethermobag een super tas voor al jouw badmintonspullen. In de meeste gevallen zijn er zowel draagbanden als handvatten aan de tas gemaakt, waardoor je de tas comfortabel mee kunt nemen.

FZ Forza 3 vaks badminton tas

Als je een fanatiek badmintonner bent en veel badminton rackets en andere spullen hebt om mee te nemen, dan is de 3 vaks rackettas van FZ Forza uitermate geschikt. Ideaal voor toernooien!
In deze badminton tas heb je 3 vakken om alle spullen netjes in op te bergen. In de FZ Forza 3 vaks badminton tas kunnen 12 badminton rackets gestopt worden. 

Koop jouw FZ Forza Badmintontas bij KW Flex

Bestel jouw FZ Forza badmintontas nu bij KW Flex Badminton speciaalzaak online of kom langs in onze badminton winkel in Rijen! Ga snel naar de website en haal jouw badminton gear binnen!