Healthcare & Training

Toon 1 - 5 van 5
Filters
-15%
Victor
Wrist Enhancer 140 F
€64,50 AVP €54,95 *
-13%
F.I.T. Sportbalsem
Sportbalsem 100 ml
€15,95 AVP €13,95 *
11%
Doubdle O7
Sportdrank tray 24x250 ml
€40,40 AVP €44,95 *
Doubdle O7
Sportdrank 250 ml
€2,00 *
-29%
Yonex
Power Balance AC184EX
€6,95 AVP €4,95 *

Online badminton sportwinkel KW FLEX - Ben jij op zoek naar een gezonde frisdrank die je voor, tijdens of na het sporten kan drinken? Of wil je jouw spieren goed verzorgen? Of ben je juist op zoek naar een verzwaard badminton racket waarmee jij kan trainen? Bekijk hier alle mogelijkheden en bestel het gewenste artikel direct online of kom langs in onze badminton winkel in Rijen.

Sportdrank 

KW FLEX is een officieel verkooppunt van de gezonde frisdrank Doudble O7. Dit overheerlijke en vol met mineralen zittende sport hersteldrankje, zorgt voor een sneller herstel van jouw lichaam. De mineralen en vitaminen die je te kort komt worden direct aangevuld, waardoor jij weer sneller top fit op de baan kan sporten.

Doudble O7 bestellen

Spierverzorging

Na en natuurlijk ook voor een flinke inspanning is het ontzettend belangrijk om je spieren goed te verzogen. Dit doe je ook al door een Doudble O7 te drinken, maar dit kan ook op andere manieren. KW FLEX is een officiele dealer van de Hyperice massage apparaten en van de F.I.T. Sportbalsem. Beide kun je gebruiken om je spieren goed te verwennen en soms even stevig onderhanden te nemen. Natuurlijk kunnen wij jouw uitgebreid adviseren over het gebruik en het nut van de verschillende apparaten.

F.i.t. sportbalsem kopen  Hyperice massage apparaten kopen

Verzwaard badmintonracket

Wil jij aan jouw uithoudingsvermogen werken voor tijdens badminton rally's of je kracht vergroten? In dat geval kunnen wij het gebruik van een verzwaard badmintonracket sterk adviseren. Bovendien is het ook een ideale manier om een warming up te doen. 

Advies nodig?

Weet je niet zeker wat het juiste product voor jouw is of heb je andere vragen? Neem contact op met onze badminton specialisten via [email protected], Facebook of bel/whatsapp +31-616501686 en krijg snel een duidelijk en persoonlijk advies!

Natuurlijk vind je bij KW FLEX badminton speciaalzaak ook het juiste badmintonracket, perfect passende badminton schoenen, een matchende badminton tas of kwalitatieve en comfortabele sportkleding.