Tennisrackets

Toon 1 - 17 van 17
Filters
-72%
KW FLEX
Major Rapid 65
€99,00 €27,50
-57%
Dunlop
MFIL 300
€69,00 €30,00
-50%
KW FLEX
Comido
€20,00 €10,00
-67%
KW FLEX
Prince Ace Ti
€30,00 €10,00

Online tennisrackets bij KW FLEX

Naast badminton artikelen verkoopt KW FLEX nu ook tennisrackets, squashrackets en padelrackets. De tennisrackets in ons nieuwe assortiment zijn het belangrijkste instrument in de tennissport. Een juiste tennisracket vinden is daarom ook erg belangrijk. Een beginnende tennisser heeft een andere tennisracket nodig dan een professionele tennisser. Hiernaast is bijvoorbeeld je lengte ook erg belangrijk. Bekijk daarom goed wat een goed tennisracket voor jou is. Het grote assortiment tennisrackets bij KW FLEX kan jou hier goed bij helpen. Ben jij benieuwd welk tennisracket bij jou past? Neem dan nu contact op of kom langs in onze winkel voor advies op maat.

Onze top tennis merken

Bij KW FLEX weten wij dat kwaliteit belangrijk is voor jouw tennisrackets. Dit is terug te zien in onze hoge kwaliteit merken tennisrackets. Met de tennisrackets van Yonex heb je een tennisracket die makkelijk te gebruiken is en waarmee je goed je kracht kan controleren. Het is een tennisracket dat te gebruiken is door tennissers van verschillende niveaus. Dit maakt het een tennisracket wat ook een langere tijd gebruikt kan worden. Het merk Dunlop maakt al jaren top tennisrackets en is een gevestigde naam voor tennisrackets. Het zijn tennisrackets van hoge kwaliteit dat ook te gebruiken is door tennissers van verschillende niveaus. Maar bekijk naast onze Yonex en Dunlop tennisrackets ook onze andere merken om een tennisracket te vinden wat bij jou past. Koop nu je tennisracket bij KW FLEX.

Voor al je tennis benodigdheden

Naast de beste tennisrackets heeft KW FLEX een groot assortiment voor al jouw tennis benodigdheden. Zo kan jij makkelijk alles vinden om een leuk potje te tennissen tegen vrienden of op hoog niveau. Voor jouw racket verkoopt KW FLEX ook verschillende tennistassen. Zo heb je gelijk een plek om je tennisracket op te bergen en een plek voor al je tennis producten. In ons assortiment hebben wij voor zowel de beginnende tennisser als voor de professionals geschikte tennis producten.