Basis badminton grips

Toon 1 - 15 van 15
Filters

Wil jij een badminton racket grip vervangen? Bij KW FLEX Badminton speciaalzaak kunnen wij jou zeker helpen. Is je racket grip versleten, vies, of kun je het handvat niet fijn vasthouden dan is het aan te raden om hem te vervangen. Er zijn een aantal opties qua Victor badminton grips, Yonex badminton grips of Carlton badminton grips. 

Basis grip

De standaard grip is de meest gebruikte en dient ter verbetering van de grip tussen de vingers en het handvat. Natuurlijk absorberen deze varianten een klein beetje vocht, maar als belangrijkste taak absorbeert dit type badminton grip de trillingen.

De basis badminton grip is iets dikker dan een overgrip, omdat deze direct om het handvat gerold word. Hier kan in gevarieerd worden door de grip dichter of juist verder uit elkaar erop te rollen, waardoor de gripper dikker word of juist dunner. 

Bestel jouw basis badminton grip nu bij KW FLEX Badminton speciaalzaak online of kom langs in onze badmintonwinkel in Rijen! Vandaag voor 12.00 uur besteld, is vandaag verzonden.