Squash bespan service

Toon 1 - 1 van 1
Filters
KW FLEX
Squash bespanning
€18,00 *

Squash Bespan Service

Is uw squashracket toe aan een nieuwe bespanning? Dan bent u bij KW Flex op de juiste plek. Door onze squashracket bespanservice kunnen wij u volledig helpen bij het bespannen van uw squashracket. Het bespannen van uw squashracket is erg belangrijk als u het racket vaak gebruikt. Door het gebruik van een squashracket verliezen de snaren de spanning. Hierdoor zal het racket een stuk minder fijn spelen. Door onze squash bespanservice is uw squashracket altijd helemaal op orde.

Waarom moet u gebruik maken van onze squash bespanservice?

Door intensief gebruik van een squashracket gaat de kwaliteit van het racket achteruit. Een goed bespannen squashracket speelt een stuk fijner. Doordat het racket op de juiste manier functioneert, voorkomt het ook een hoop blessures. U hoeft namelijk geen onverwachte en ongebruikelijke bewegingen meer te maken. Daarnaast zorgt het squashracket bespanservice er ook voor dat u meer power of controle heeft over uw racket. Dit ligt wel aan hoe zwaar de snaren van het racket zijn bespannen. Het laatste voordeel van een goed gespannen squashracket is dat het ook zorgt voor meer plezier tijdens het spelen. Het is namelijk wel zo fijn als uw squashracket goed functioneert.

Squash Racket bespannen op uw wensen

Het is voor een gemiddelde squash speler erg lastig om te bepalen welke snaar en hoeveel kilogram er op het squashracket gezet moet worden. Het squash bespan service van KW Flex kan u hierbij helpen. Het is belangrijk dat uw squashracket goed aansluit op uw speelstijl en specifieke eigenschappen. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten snaren. De juiste snaar kiezen is erg belangrijk. Een dikke snaar gaat een stuk langer mee, maar zorgt er wel voor dat u een stuk minder controle en power heeft. Daarnaast kunt u bij onze squashracket bespanservice ook kiezen voor het aantal kilo’s op een snaar. Veel kilo’s zorgt voor meer controle tijdens het spelen. Dit is wel alleen aan te raden aan ervaren spelers. Door minder kilo’s aan het racket toe te voegen gaan de snaren van uw squashracket een stuk langer mee. Als u elke week gebruik maakt van uw squashracket, raden wij aan om 1x per jaar gebruik te maken van onze squash bespanservice. Zo kunt u voor een lange tijd genieten van uw eigen squashracket.

Squash Racket bespannen bij KW Flex

Heeft uw squashracket behoefte aan een opknapbeurt? Dan kunt u gebruik maken van onze squash bespanservice. U kunt uw squashracket bij ons op locatie binnen 30 minuten laten spannen. Het is wel verstandig om vooraf even een afspraak met ons te maken. U kunt er ook voor kiezen om uw racket naar ons op te sturen. Onze squash bespanservice zal uw racket dan binnen enkele dagen nakijken en bespannen. Naast onze squash bespanservice kunt u gebruik maken van onze squash bespanservice. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, adviseren wij u om even contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u snel weer kunt genieten van een optimaal bespannen squash racket.