ERIMA Sportkleding kopen!

Toon 1 - 6 van 6
Filters
-24%
Erima
Liga 2.0 dames polo shirt Navy
€33,00 AVP €24,95 *
-24%
Erima
Liga 2.0 dames polo Curaçao navy white
€33,00 AVP €24,95 *
-55%
Erima
Club 1900 2.0 dames polo shirt Curaçao black
€33,00 AVP €15,00 *
-30%
Erima
Performance rok zwart
€39,99 AVP €27,95 *
-20%
Erima
Premium one 2.0 Short Dames Zwart
€35,00 AVP €28,00 *
-20%
Erima
Premium one 2.0 Short Dames Grijs
€35,00 AVP €28,00 *

KW FLEX levert diverse soorten kleding van ERIMA voor mannen, vrouwen en kinderen. Onder andere leveren wij teamkleding, broeken en shirts van zeer hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. De ERIMA kleding is vochtregulerend, was vast en in vele kleuren en kleurstellingen te verkrijgen.

ERIMA sportkleding

ERIMA is een toonaangevend sportmerk voor verenigingen, teams en individuen. Dit prachtige sport kledingmerk is de huisleverancier van super veel sportverenigingen en sport teams over de hele wereld. ERIMA is geschikt voor iedere sporter dit op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige producten voor een scherpe prijs. ERIMA staat bekend om het 'Wij-gevoel'. Jij moet de sport kleding dragen die het best bij jou past en je stimuleert en motiveert om het beste uit jezelf te halen. Hier haalt ERIMA de energie om constant door te innoveren en de beste producten te ontwikkelen. Kwaliteit staat centraal, waardoor jij er zeker van kan zijn dat jouw sportoutfit lange tijd meegaat.

Beschikbaarheid ERIMA kleding

KW FLEX heeft niet alle ERIMA kleding op voorraad en daarom hebben wij een beperkte selectie online geplaatst. Het is altijd mogelijk om bij ons kleding te bestellen die niet op onze webshop staat, deze bieden wij aan tegen concurrerende prijzen. ERIMA heeft zelf een groot, uit eigen voorraad leverbaar, assortiment kleding.

Benieuwd naar het ERIMA aanbod? Bekijk hier de verschillende team lijnen:

 1. Six Wings Teamline
  Leverbaar t/m 2025

 2. Squad Teamline
  Leverbaar t/m 2024

 3. 5-C Teamline
  Leverbaar t/m 2023

 4. Premium One 2.0 Teamline
  Leverbaar t/m 2022

 5. Liga 2.0 Teamline
  Leverbaar t/m 2023

 6. Essentials Teamline

 7. Basic Teamline

 8. Essential team Teamline

Natuurlijk kun je bij ons in de winkel ook het aanbod bekijken in de ERIMA catalogus of online!

Teamkleding ERIMA

Uiteraard leveren wij ook teamkleding die meerdere jaren leverbaar is waardoor je niet snel naar een ander model hoeft over te stappen. ERIMA garandeert de levering van diverse kledinglijnen voor minimaal 3 jaar. Dit is wel zo fijn als je als vereniging of competitie team een langere tijd wil beschikken over dezelfde kleding collectie. 

Bedrukking van kleding

Uiteraard kunnen wij de kleding personaliseren met logo's, sponsornamen, clubnaam, spelersnaam enz. Er zijn een aantal standaard opties opgenomen in het checkout proces in onze webshop, voor andere opties kun je het beste contact opnemen via email, telefoon/whatsapp (+31-616501686), contactformulier of via facebook! Ons team helpt je graag!

Andere teamkleding 

Bij KW FLEX is het ook mogelijk om sportkleding van het merk JAKO te kopen. Deze kledinglijnen zijn tot wel 4 jaar leverbaar. Victor heeft een kleding lijn die iedere 2 jaar veranderd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag ernaar via facebook, [email protected] of bel/whatsapp ons op +31-616501686.

Favoriete sportkleding merk

Iedere sporter heeft een favoriet sport kledingmerk, die hij/zij graag tijdens zijn/haar workout, trainingen of wedstrijden draagt. Daarom kun je nu bij KW FLEX kiezen uit het ruime assortiment van ERIMA. Het is voor iedere sport geschikt, waardoor jij altijd kan slagen en een nieuwe outfit kan uitzoeken. Het is perfect voor sporten zoals, badminton, tennis, squash, padel en allerlei andere sporten.