Overige Tennisrackets

Toon 1 - 3 van 3
Filters
-57%
Dunlop
MFIL 300
€69,00 AVP €30,00 *
-72%
KW FLEX
Major Rapid 65
€99,00 AVP €27,50 *
-50%
KW FLEX
Comido
€20,00 AVP €10,00 *

Overige tennisrackets bij KW FLEX

Ben je op zoek naar een goed tennisracket voor een optimale prestatie? Dan ben je bij KW Flex op de juist plek. Bij KW Flex hebben we tennisrackets van topmerken, zoals Dunlop en Yonex. Dit zijn tennisrackets van een zeer hoge kwaliteit die geschikt zijn voor ervaren spelers. Als je als speler net gaat beginnen met tennis is het natuurlijk belangrijk dat je erachter kan komen of je de sport echt leuk vindt. We hebben daarom ook een uitgebreid assortiment aan overige merken die beschikbaar zijn voor een mooie prijs. Een goed tennisracket is namelijk het belangrijkste instrument in de tennissport. Naast het verschil in niveau is het als gebruiker ook belangrijk dat je kijkt naar de lengte van een racket. Bedenk vooraf goed welk soort racket het beste past bij jou. Wil je weten welk tennisracket het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel voor advies op maat.

Tennisrackets van hoge kwaliteit

Naast de topmerken Dunlop en Yonex zijn er nog veel meer verschillende soorten merken die tennisrackets produceren. Om jou zoveel mogelijk keuze te geven op het gebied van tennisrackets zijn er nog veel andere soorten merken waar je uit kan kiezen. Zo hebben we ook tennisrackets van de merken Prince, Major en Comido. Dit zijn ook tennisrackets van een hoge kwaliteit en zijn ook beschikbaar voor een mooie prijs. Wil je weten welk van onze merken het beste past bij jou? Dan is het altijd mogelijk om de rackets bij ons in de winkel te testen. Door het tennisracket vooraf goed te testen krijg je een duidelijk gevoel bij het racket. Je hoeft dus geen overhaaste beslissingen te nemen.

KW Flex voor al je tennis benodigdheden

Naast een uitgebreid assortiment aan tennisrackets, hebben we bij KW Flex ook een uitgebreid assortiment voor alle tennis benodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan een goede tennistas. Deze zorgt ervoor dat je jouw eigen tennisracket altijd netjes kan opbergen als je hem niet gebruikt. Een tennisracket gaat op deze manier een stuk langer mee. Daarnaast heb je altijd alle benodigdheden bij de hand als je samen met je vrienden een potje gaat tennissen. We hebben een uitgebreid assortiment aan tennis benodigdheden die geschikt zijn voor beginnende speler, maar ook voor spelers met meer ervaring. Heb je vragen over één van onze tennisrackets? Neem dan vooral even contact met ons op.