Squash sokken

Toon 1 - 24 van 24
Filters

Nieuwe sportsokken kopen?

Ben jij op zoek naar nieuwe squash sokken? In onze online squash shop vind je diverse squash sokken waarmee jij stevig in je squashschoenen zal staan. Ben je op zoek naar lage of hoge squash sport sokken? KW FLEX Squash speciaalzaak heeft zowel sokken van VICTOR als van Yonex die voldoen aan de hoogste eisen. Wil je nu weten of er iets voor jou tussen zit? Lees dan vooral snel verder!

Hoge sportsokken

Je vindt bij ons verschillende hoge sportsokken voor zowel in de dames squashschoenen, maar ook voor in de heren squashschoenen. De hoge sportsokken zijn ideaal wanneer het wat kouder is en je geen last wilt hebben van koude voeten. Perfect in de winter dus. Natuurlijk ook een echte aanrader als je al een fan bent van hoge sokken. Sommige mensen vinden het niet mooi om hoge sokken aan te doen wanneer ze sporten, omdat deze boven de schoenen uit zouden komen. Wanneer je vaak met een sportbroek sport, zul je hier geen last van hebben.

Lage sportsokken

Veel mensen vinden lage sportsokken wat beter om te sporten. Deze lage sportsokken vallen namelijk niet zo op en steken niet boven je schoenen uit. Daarnaast zijn deze lage sokken over het algemeen een stuk dunner dan de hoge variant. Uiteindelijk hangt het natuurlijk allemaal af wat jouw voorkeuren zijn. Bekijk ook vooral het assortiment wat er mogelijk is voor jouw schoenmaat. 

KW FLEX Premium protect sokken

Wij als squash experts zijn er van overtuigd dat een paar goede sokken heel belangrijk is en door veel mensen onderschat wordt. Goede sport sokken geven jouw voeten nog meer comfort en minder kans op last. Je kan een duur paar Victor heren squash schoenen of Yonex dames squash schoenen kopen, maar die kun je pas optimaal benutten als je ook goed passende sokken draagt. Daarom hebben wij onze eigen squash sokken laten maken.

De KW FLEX premium protect sokken voldoen aan de hoogste eisen. Ze bieden de juiste ondersteuning, bescherming en comfort. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 40 t/m 45 en geschikt voor zowel dames en heren.

Voor iedereen de juiste squash sokken

De sportsokken die KW FLEX verkoopt zijn voor iedereen geschikt die graag sport. De sokken zijn natuurlijk gemaakt door en voor squashers, maar ze zijn ook uitstekend geschikt voor iedereen die sport. Er is geen onderscheid gemaakt tussen heren squash sokken of dames squash sokken, dus wat dat betreft hoe je alleen naar de maat te kijken. 

Alle kleuren mogelijk

Ben je op zoek naar witte, zwarte of gekleurde sokken om in de sporthal lekker te kunnen sporten? Geen probleem, bij ons vind je voor iedere squasher de juiste sokken. Hierdoor kun je ook goed matchen met jouw squashschoenen. Dus koop hier snel jouw nieuwe squash sokken.

Dus ben jij toe aan een paar nieuwe sportsokken?

Bekijk onze complete assortiment in onze squash webshop! Bij KW FLEX Squash speciaalzaak kun je altijd de juiste squash sokken vinden. Twijfel je over de maat of het model? Neem contact op met onze squash specialisten voor een uitgebreid advies of kom langs in onze squash winkel in Rijen!

Kom snel langs

Dus blijf niet langer op je oude en versleten sokken rondlopen en verwen je voeten met een paar kwalitatieve sport sokken. Bij twijfel bel ons / stuur een whatsapp bericht naar:+31 616501686, mail je vragen naar [email protected], stuur een bericht via Facebook of kom langs in onze squash winkel in Rijen.