Disclaimer

Disclaimer

In onze korte disclaimer geven wij uitleg over onze teksten, foto's en inhoud van de webshop. Op de inhoud van al onze pagina's hebben wij getracht alleen juist heden te publiceren en dus absoluut geen onwaarheden. Mochten er onverhoopt toch informatie op staan wat niet correct is dan horen wij dat graag, zodat wij dit aan kunnen passen. KW FLEX aanvaardt op geen enkele manier aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van haar webshop.

De Nederlandse teksten op onze webshop zijn allemaal zelf geschreven en hier rust dan ook auteursrecht op. Sommige adviezen of teksten zijn uit persoonlijke ervaring geschreven en dit kan dus voor iedereen anders ervaren worden. Wij zien onszelf als een badminton expert en doen dus ook zeker ons best om zo duidelijk mogelijk te omschrijven wat wij bedoelen en hoe u het dus ook waarschijnlijk zal ervaren.

Alle Nederlandse teksten zijn vertaald met het online programma Google. Dus mocht u verkeerde vertalingen lezen, dan spijt dit ons ten zeerste.
Wij hopen dat u het toch kan waarderen dat er een Duitse en Engelse omschrijving is als u de pagina in het Engels of Duits wilt lezen. Twijfelt u over een vertaling, dan kun u altijd contact met ons opnemen!

De foto's op van alle producten zijn verkregen via onze leveranciers. Foto's van spelers die op onze webshop staan, hebben ons toestemming geven voor het gebruik van deze foto's. U kunt deze dus niet zomaar gebruiken zonder toestemming.