Druppelvormig padel racket

Padel spelers die op zoek zijn naar een mix van controle en power, die kiezen voor een druppelvormig racket!

Toon 1 - 4 van 4
Filters
-10%
FZ Forza
Blaze Black/Red
€109,95 AVP €98,95 *
-29%
FZ Forza
Amaze Power 2.0 Dark Sapphire
€169,95 AVP €119,95 *
-8%
Drop Shot
DSI Kaiten
€129,95 AVP €119,95 *
Drop Shot
DSI Dynamic Pro
€89,95 *

Waarom voor een teardrop padel racket kiezen?

Een druppelvormig padel racket (ook wel hybride racket genoemd) combineert de eigenschappen van de ronde en ruitvormige rackets, en is geschikt voor spelers die een allround/aanvallende speelstijl hebben. De sweet spot bevindt zich iets hoger in het blad, waardoor je met veel power je slagen kan slaan. Over het algemeen zijn deze padel rackets geschikt voor de ervaren recreanten en gevorderde spelers.

Padel spelers die op zoek zijn naar een mix van controle en power, die kiezen voor een druppelvormig racket!

Gewicht van druppelvormig padel racket

Naast de vorm van het blad is het ook van belang om rekening te houden met het gewicht. De meeste speler doen er verstandig aan om met rackets tussen de 365 en 375 gram te spelen. Je kunt voor zwaardere padel rackets kiezen voor de extra power, maar het gevolg is minder wendbaarheid en controle. Ook raden wij het aan om te kiezen voor 38mm dikke rackets (dit zijn bijna alle padel rackets in ons assortiment).

Druppel rackets voor ervaren padel spelers

Door diverse toegepaste technologieën, veranderingen in balanspunt en/of gewicht, zijn de teardrop padel rackets ook geschikt voor professionals. De technologie blijft word constant doorontwikkeld, waardoor de verschillende vormen van de rackets ook voor meer doelgroepen geschikt worden. Vroeger was het heel duidelijk dat je als ervaren speler een diamantvormig racket moest kopen. Nu kan dat ook zeker een rond of druppelvormig padelracket zijn. 

Voor al je padel benodigdheden

Naast de beste padel rackets heeft KW FLEX een groot assortiment voor al jouw padel benodigdheden. Zo kan jij makkelijk alles vinden om een gezellig en/of fanatiek potje te padellen tegen vrienden of op hoog niveau. Voor jouw padel racket verkoopt KW FLEX ook padel tassen in kleine en grote modellen. Zo heb je gelijk een plek om je racket op te bergen en een plek voor je sportkleding, padelballen e.d. In ons assortiment hebben wij voor zowel de beginnende tennisser als voor de professionals geschikte tennis producten.