Flexibel

Comfort - power - minder sterke arm

Toon 1 - 24 van 37
Filters

Flexibel badminton racket kopen

Een flexibel badminton racket is voor comfort en power! Een flexibel badminton racket is uitstekend geschikt voor spelers die een blessure gevoelige arm/schouder hebben en/of harder willen slaan. In dat geval wil jij graag ondersteuning in het opvangen van de trillingen in het racket. En je word geholpen in het makkelijker harder slaan van de shuttle.

Heb jij een fitte arm en wens je meer controle over jouw harde slagen? Overweeg dan een stuggere steel.

Flexibel badminton racket

Een flexibel racket werkt 'energie besparend', wat jou in staat stelt om die energie te gebruiken voor loopvermogen of uithoudingsvermogen. Met een flexibel badminton racket kost het jou minder kracht om de shuttle hard te slaan, omdat het racket iets langer de energie vasthoud bij het raken van de shuttle. Er ontstaat een soort van katapult effect, waar jij goed gebruik van kan maken tijdens de wedstrijden.

Ten opzichte van een extra flexibel badminton racket, is het voordeel dat er iets meer controle in de slagen mogelijk is. Waardoor je de shuttle preciezer kunt slaan.

Badminton racket advies

Als je een flexibel badminton racket online koopt, zorg ervoor dat jij je goed inleest en/of voldoende advies krijgt bij de aanschaf. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor dit type rackets, maar voor alle verschillende soorten. Zorg dat je onze KW FLEX badminton-expert benaderd als je twijfelt bij het bestellen.

Wil je extra informatie van onze badminton-expert? Geen probleem! Onze badminton specialist is altijd online, telefonisch/whatsapp +31-616 501 686 of in onze badminton winkel in Rijen bereikbaar om advies te vragen! Hij zal jou helpen bij de aankoop van de juiste badminton rackets.

Bekijk ook onze andere badminton rackets van verschillende flexibiliteit of een van onze vele andere badminton rackets

persoonlijk badminton racket advies