Victor badminton rackets

Heb jij de Victor badminton rackets al ontdekt?

Ben jij een badmintonspeler die zichzelf op het speelveld wil verbeteren? Wil je je spel verbeteren en de concurrentie voor blijven? Dan is het tijd om kennis te maken met de Victor badminton rackets (als je ze nog niet kent), de ultieme rackets voor badmintonliefhebbers die streven naar optimale prestaties.

Victor

Kies het perfecte Victor badminton racket

Victor is één van de badmintonmerken van wereldklasse, die badminton rackets ontwikkelt die bekend staan om hun kracht, snelheid en precisie. Het brede assortiment Victor badminton rackets is onderverdeeld in verschillende series. Soms kan het een uitdaging zijn om het best passende badminton racket voor jezelf te kiezen, maar de verschillende series wijzen je al snel de juiste richting op. 

Het verschil in Victor badminton racket series

Als één van de top drie badmintonmerken, biedt Victor momenteel drie primaire badminton racket series aan in zijn racket assortiment. Victor heeft zijn drie belangrijkste badminton racket reeksen onderverdeeld in power, speed en allround. De Thruster serie belichaamt power, in de Auraspeed serie staat snelheid centraal en de DriveX is de allround categorie.

Victor Thruster badminton rackets

De Victor Thruster racket serie is bekend om zijn sterke aanvallende eigenschappen, waar je spel meer snelheid en kracht van krijgt. Aanval is bij dit type badminton racket de beste vorm van verdediging en een fundamentele basis voor overwinningen. De Victor Thruster badminton rackets stellen jou in staat om met ultra harde smashes de tegenstander onder vuur te nemen.

Victor Thruster Ryuga Metallic C

Victor Auraspeed badminton rackets

De Victor Auraspeed serie combineert het beste gebruik van een wetenschappelijke structuur en hoogwaardige materialen om verbazingwekkende snelheid, kracht en allround prestaties mogelijk te maken. Wendbaarheid en snelle reacties staan centraal bij de Victor Auraspeed badminton rackets. Snelheid is jouw wapen!

Victor Auraspeed 90 II B

Victor DriveX badminton rackets

Victor heeft met de DriveX serie verschillende allround badminton rackets ontworpen. De Victor DriveX badminton rackets bieden kracht, stabiliteit en accuraatheid. Voor een grote groep badmintonners, zijn dit geschikte badminton rackets. 

Victor DriveX 10 Metallic B

Overige Victor series

Naast de bovenstaande rackets, verkopen we bij KW FLEX badminton winkel ook rackets van de Jetspeed, Brave Sword, Hypernano, Light Fighter en Wave Power serie. Af en toe wordt een serie nieuw leven in geblazen door de ontwikkeling van nieuwe badminton rackets.

Technologische ontwikkelingen in Victor badminton rackets

De Victor badminton rackets geven je niet alleen de beste prestaties, maar je geeft jezelf ook de kans om te winnen. Met de technologisch geavanceerde rackets van Victor kun je je potentieel ontgrendelen en strijden voor de overwinning. Een kleine greep uit de verschillende toegepaste technologieën in de Victor badminton rackets zijn:

  • Powerbox Technologie
    Het unieke doosvormige frame van het racket voegt stabiliteit toe, vooral wanneer het op hoge spanning is bespannen.
  • PYROFIL Carbon Fiber
    Deze hoogwaardige koolstofvezel uit Japan biedt een superieure schokabsorptiecapaciteit en verhoogde controle.
  • Hard Cored Technologie
    De meerlaagse structuur maakt het racket compact en gemakkelijk te hanteren. Het verbetert ook het gevoel van het racket.
  • Rebound Transition Construction
    De innovatieve Rebound Transition Construction verbetert de stijfheid van het racket, waardoor je snellere en krachtigere slagen kunt slaan. Of je nu aan het net speelt of verdedigt, dit racket is gebouwd om te presteren.

  • Sonic Rebound Technology
    De Sonic Rebound Technology maximaliseert de snelheid van je slagen door een verbeterde repulsie, waardoor je de shuttle met precisie en kracht kunt sturen.

  • Rebound Shield
    De Rebound Shield in het racket zorgt voor een verbeterd gevoel en extra precisie bij het raken van de shuttle. Je kunt rekenen op een uitzonderlijk touchgevoel en optimale controle.

  • Whipping Enhance System (WES)
    Het Whipping Enhance System maakt je slagen effectiever en dynamischer. Met dit systeem ben je klaar om elke uitdaging aan te gaan.

  • DYNAMIC-SWORD
    De DYNAMIC-SWORD technologie verbetert de aerodynamica van het racket, waardoor je bewegingen nog sneller en vloeiender worden. Je kunt met vertrouwen het veld betreden, wetende dat je de snelheid van het spel beheerst.

Wij helpen je graag!

Twijfel je over welke Victor badminton rackets voor jou het meest geschikt zijn en jouw badminton spel naar een hoger niveau brengt? Doorloop ons badminton racket advies of vraag onze specialist telefonisch of via mail om advies. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om langs te komen in onze badminton winkel in Rijen.

KW FLEX
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter