Dunlop badminton racket

Ken jij de Dunlop badminton rackets?

Dunlop is een heel bekend merk in de sportwereld en actief in verschillende sporten. Naast Tennis, Golf, Squash en Padel is Dunlop ook actief in de badminton sport. Ze hebben professionele badminton rackets ontworpen, maar ook als beginnende speler heb je een ruime keuze in de beste badminton rackets. Dus onderzoek de mogelijke opties!

Zijn Dunlop badminton rackets goed?

Voor sommige badminton spelers is Dunlop niet het eerst badmintonmerk waar aan gedacht wordt. Over het algemeen denken spelers al snel aan de Yonex en/of Victor rackets (uiteraard ook bij KW FLEX te koop). Maar toch zijn er steeds meer spelers die de beste Dunlop badminton rackets op de badminton baan ervaren en daarmee optimale prestaties neerzetten. De prijs/kwaliteit van Dunlop badminton rackets zijn over het algemeen net iets interessanter, waar het voor diverse spelers zeker de moeite waard kan zijn om ze eens te gaan testen. Als je eenmaal met een badminton racket hebt getest, kun jij je eigen oordeel vellen.

Dunlop

Zijn Dunlop badmintonrackets geschikt voor alle niveaus?

Bij KW FLEX online badminton winkel kun je verschillende Dunlop badminton rackets kopen voor alle niveaus. Ben je een badmintonspeler die op recreatief niveau speelt, dan hebben wij verschillende opties beschikbaar in de prijsklasse rond de 60 à 70 euro. Met deze badmintonrackets kun je heerlijke wedstrijden spelen en fanatiek trainen om steeds beter te worden. 

Voor de gevorderden badminton spelers kun je kiezen uit een ruime selectie badminton rackets die beste tot zijn recht komen als jij competitie speelt en al de nodige techniek beheerst. Zo kun je het beste overweg met deze rackets en haal jij hier het meeste uit. Deze badminton rackets kun je kopen in de prijsklasse tussen de 80 en 130 euro. 

Natuurlijk zijn er ook professionele Dunlop badminton rackets te koop voor de echte topspelers die een verfijnd racket zoeken en daar ook graag in investeren. De prijzen van de allerbeste rackets kunnen oplopen tot wel 170 à 180 euro. De toegepaste technologieën in deze rackets zijn natuurlijk meer bijzonder dan bij een instap model, maar daar moet je ook het juiste niveau voor hebben. Als je niet de juiste techniek beheerst, dan helpt een duur badminton racket je niet om beter te worden.

Toegepaste technologieën in Dunlop badminton rackets

Innovatieve technologieën in elk Dunlop badmintonracket helpen je spel te verbeteren. Deze rackets zijn gemaakt met de nieuwste ontwikkelingen in de badmintonsport, van geavanceerde frameconstructies tot speciale snaren en gripontwerpen. Ervaar het verschil van technologie die ervoor zorgt dat je je volledige potentieel kunt bereiken.

  • Sonic Core Infinergy
    Sonic Core gemaakt met Infinergy® bevindt zich in de 2 en 10 uur zones van het racket, en dempt impact schokken en vermindert frametrillingen tot 37%, wat resulteert in een comfortabeler slaggevoel en een verminderde kans op blessures.
  • Double Beam Core
    De Double Beam Core-technologie houdt het frame stabiel, waardoor spelers op hun racket kunnen vertrouwen en snel kunnen reageren in een spelsituatie.

  • Wide Frame Technology
    Dankzij de Wide Frame-technologie wordt er meer kracht gegenereerd bij schoten.

Waarom kiezen voor Dunlop badminton rackets?

Betrouwbaarheid en Kwaliteit

Dunlop staat al decennialang bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid in de sportwereld. Als je een Dunlop badmintonracket koopt, weet je dat je een product koopt dat lang meegaat en consistente topprestaties levert. Vertrouw op de expertise van een merk dat over de hele wereld wordt vertrouwd door professionals.

Optimaal Comfort en Controle

Dunlop weet dat comfort en controle essentieel zijn voor een succesvolle badmintonervaring. Elk racket is zorgvuldig ontworpen om de juiste balans te vinden tussen precieze controle over de shuttle en een comfortabel handvat. Je kunt elke slag met vertrouwen uitvoeren met een Dunlop racket.

Kies voor Dunlop badminton rackets

Twijfel je over welk Dunlop badminton racket voor jou het meest geschikt is en jouw badminton spel naar een hoger niveau brengt? Doorloop ons badminton racket advies of vraag onze specialist telefonisch of via mail om advies. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om langs te komen in onze badminton winkel in Rijen.

KW FLEX
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter