Adidas Wucht badminton rackets

Toon 1 - 0 van 0
Filters
Geen producten gevonden...

De Adidas Wucht badminton rackets bestel je heel eenvoudig in de KW FLEX badmintonshop! De Adidas Wucht rackets behoren tot de top range qua badminton rackets. Ze zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaarde materialen en innovatieve technologieën.

Gebruikte Adidas technologieën

Bij de Adidas Wucht serie word onder andere het Quattro Cage-ontwerp en 3DT-t-join gebruikt. Hierdoor kun je ongelooflijke kracht op de shuttle overbrengen tijdens het slaan. Daarnaast word de torsie in het frame een stuk vermindert, wat resulteert in meer accuraatheid en explosieve kracht!

Ook maken ze gebruik van vernieuwde tubings, wat betekent dat er een grotere sweetspot gecreëerd word. Dit maakt het nog beter mogelijk om op de juiste manier te reageren!

Je kan deze serie vergelijken met de Yonex Astrox of Victor Thruster serie.

De Adidas Wucht badmintonrackets zijn vooral geschikt voor de aanvallende spelers die ook controle nauwkeurigheid nodig hebben.

Andere Adidas badminton producten

Naast de badminton rackets van Adidas kun je bij ons ook andere artikelen kopen van dit bekende merk. Je kan zowel dames Adidas badminton schoenen en heren Adidas badminton schoenen kopen om je voeten te voorzien van stijlvol en comfortabel schoeisel met de 3 herkenbare strepen.
Om al je kleding, schoenen, rackets en shuttles in op te kunnen bergen, zijn er Adidas badmintontassen bestelbaar. Zowel in kleinere en grotere formaten te koop. 
Ook kun je een Adidas badminton grip kopen, die lekker opvalt op jouw handvat. 

De KW FLEX badminton specialist staat klaar!

Weet je niet goed welke Adidas racket voor jou de perfecte partner is? Vraag er naar via: [email protected]Facebook en telefoon/whatsapp: +31-616501686 of kom langs in onze badminton winkel in Rijen (regio Breda, Tilburg, Den Bosch).

Bestel jouw Adidas Wucht badminton racket nu bij KW FLEX Badminton speciaalzaak online of kom langs in onze badmintonwinkel in Rijen! Vandaag voor 12.00 uur besteld, is vandaag verzonden.Persoonlijk badminton racket advies!