Adidas

Toon 1 - 0 van 0
Filters
Geen producten gevonden...

Adidas badminton racket koop je in de online badminton winkel van KW FLEX - Adidas is een super bekend sportmerk en ook actief binnen de badmintonsport. Dit Duitse badminton merk staat bekend om de 3 strepen en kwalitatief hoogwaardige producten. Koop nu jouw nieuwe badmintonracket van Adidas bij KW FLEX!

Ruim Adidas assortiment

Je kan uit een breed assortiment Adidas badminton rackets, badmintonschoenen, sportkleding, badmintontassen, grips, veren shuttles, nylon shuttles etc. kiezen. Alle producten worden met de beste intenties ontworpen, geproduceerd en getest. Steeds meer badmintonners spelen met Adidas badminton rackets, waaronder top badmintonners op nationaal en internationaal niveau.

De beste Adidas badminton rackets

Ondanks dat Adidas niet de historie van bv. Yonex heeft binnen de badmintonsport, zijn de Adidas badmintonrackets kwalitatief heel sterk, bevatten de nieuwste technologieën en hebben een prachtig design. Ze denken aan alles, zoals een bijpassende grip en snaar.

De belangrijkste Adidas racket series zijn:

  • Adidas Wucht - Power en aerodynamisch
  • Adidas Überschall - Racketsnelheid, dunne frames en lichte materialen
  • Adidas Kalkül - Controle en precisie
  • Adidas Spieler - Instapmodel van Adidas

Filter verder op basis van flexibiliteit, balans, prijs, gewicht en kleur! Kies zo jouw ideale Adidas badminton racket die matched met jouw speelstijl. 

Balans van jouw Adidas badminton racket kiezen

Wil jij een badmintonner die weet welk balanspunt bij zijn of haar speelstijl past? Maak in dat geval een keuze tussen een head lighteven balanced of head heavy Adidas badminton racket, kies jouw gewenste balans specificatie en verklein het aantal opties.
De gewichtsverdeling word vooral bepaald door jouw speelstijl en is verdeeld tussen topzwaar, gebalanceerd en gripzwaar (head heavy ○●○○○ headlight).

De verdedigende Adidas spelers

Ben jij een verdedigende badmintonner, dan zul je vaker smashes moeten verdedigen en kort spel aan het net spelen. In dat geval is een gripzwaar (head light) Adidas badminton racket een ideale aanvulling op jouw speelstijl.

De Aanvallende Adidas spelers

Ben jij een aanvallende speler en val jij liever constant je tegenstander aan en kunnen ze alleen nog maar verdedigen? Dan is een topzwaar / head heavy Adidas badminton racket ideaal om jouw aanvalsspel nog meer te ondersteunen. Natuurlijk kun je ook zeker de middenweg kiezen en dan is een gebalanceerd/ even balanced badminton racket van Adidas de perfecte keuze.

Welke flexibiliteit past bij jouw Adidas badminton racket

Vervolgens kun je dus ook de gewenste optie selecteren qua flexibiliteit, namelijk flexibelmedium flexibel en stijf (Stijf ○○●○○ Flexibel).
Heb jij genoeg kracht en techniek en wil je meer controle? Dan kun je het beste kiezen voor een medium flex / stijf racket. (Hoe stijver het racket, des te sneller het fouten afstraft en hoe meer kracht jij vanuit je techniek en arm moet halen, maar het voordeel is meer accuraatheid en controle).
Bezit jij juist niet zoveel kracht, dan kun je beter naar een flexibeler badminton racket van Adidas kijken. Deze zal jou ondersteunen met het ontwikkelen van snelheid in je slagen. Hierdoor kun je dieper in het achterveld slaan en je tegenstander domineren. 

Prijsklasse

Een belangrijk aspect is natuurlijk de prijs van het Adidas badminton racket. Wanneer je een bepaald budget hebt, kun je gemakkelijk de prijsklasse aangeven in onze filters. Zo krijg je een mooi overzicht van alle Adidas badminton rackets die in jouw gewenste budget vallen. Dus ben je op zoek naar een goedkoop badminton racket of juist naar een duurder en kwalitatief beter badminton racket, dan kun je eenvoudig de filter naar wens instellen. Zo vind je de rackets voor op de camping, maar ook voor serieuze competitie wedstrijden. 

Welk gewicht is het beste voor jouw Adidas badminton racket?

De vierde optie om jouw ideale badminton racket te kiezen is het selecteren van de gewenste gewichtsklasse. Kies jij voor een U4 badminton racket (80-85 gram exclusief snaren) of juist voor een 3U badminton racket (85-90 gram exclusief snaren)? Afhankelijk van jouw speelstijl kun je hier de juiste selectie maken.
Speel je veel aan het net, dubbel je veel, ben je blessure gevoelig of wil je gewoon heel wendbaar zijn, dan is een lichter badminton racket aan te raden. Minder gewicht = meer wendbaarheid. Ben je juist een aanvallende speler, sta je veel in het achterveld en ben je niet blessure gevoelig dan kun je beter een iets zwaarder racket kiezen. Meer gewicht = meer power. Bepaalde dus goed welke speelstijl jij vooral gebruikt en waar jij hulp bij nodig hebt tijdens het spel. Het racket is en blijft een verlengstuk van jouw als badmintonner. 

Welke kleur kies je voor jouw Adidas badminton racket?

Als laatste keuze kun je ook nog selecteren op kleur. Dit is niet het aller belangrijkste aan een racket, maar natuurlijk willen de looks ook wat en wil je show stelen op de badmintonbaan. Maak de keuze voor jouw favoriete kleur en het ideale Adidas badminton racket komt hopelijk tevoorschijn. 

De expert staat klaar!

Elke Adidas badminton racket serie heeft zijn specifieke kenmerken, hierdoor is er altijd een badminton racket dat bij jou past. Ben jij een ervaren badmintonspeler of een beginnende badmintonspeler? Geen probleem, want onze badminton experts kunnen altijd de juiste match vinden!

Op zoek naar een speciaal model? Vraag er naar via: [email protected]Facebook en telefoon/whatsapp: +31-616501686 of kom langs in onze badminton winkel in Rijen (regio Breda, Tilburg, Den Bosch)

Bestel jouw Adidas badminton racket nu bij KW FLEX Badminton speciaalzaak online of kom langs in onze badminton winkel in Rijen! Vandaag voor 12.00 uur besteld, is vandaag verzonden.Persoonlijk badminton racket advies!