Adidas Spieler badminton rackets

Toon 1 - 0 van 0
Filters
Geen producten gevonden...

De nieuwste Adidas Spieler badminton rackets bestel je heel eenvoudig in de KW FLEX badmintonshop! De nieuwste rackets van deze serie kun je bij ons testen en natuurlijk aanschaffen

Voor wie zijn de Adidas Spieler rackets

De Adidas Spieler badmintonrackets zijn ontwikkeld voor de beginnende en recreanten spelers. Omdat het de basis serie van Adidas is, zijn er wel hoogwaardige materialen gebruikt, maar is het aantal toegevoegde technologieën beperkt. De prijs/kwaliteit van deze rackets is super en dit is ook het absolute plus punt. Als beginnend badmintonner of recreant wil je vaak niet te veel geld aan een badmintonracket uitgeven, maar je wil wel een goed tot je beschikking hebben. In dat geval kun je dus uit deze rackets kiezen.

De belangrijkste eigenschappen zijn:

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Geschikt voor beginnende en recreanten badmintonners
  • Neutraal qua technologie, waardoor je de basis slagen goed kan leren.

Je kan deze serie vergelijken met de jeugdspeler rackets of startende badmintonner rackets.

Adidas technologieën

In sommige Adidas Spieler racket word de Hex Wing technologie toegepast. Deze helpt bij het stabiliseren van het racket, zodat je bij het raken van de shuttle minder impact op je arm/schouder hebt. Daardoor heb je meer controle over je slagen en kun je ze met meer precisie slaan. Verder zijn de rackets heel neutraal en word het verschil binnen deze serie gemaakt door andere balanspunten en flexibiliteit.

Andere Adidas badminton artikelen

Naast de badminton rackets van Adidas kun je bij ons ook andere producten kopen van dit bekende merk. Je kan zowel dames Adidas badminton schoenen en heren Adidas badminton schoenen kopen om je voeten te voorzien van stijlvol en comfortabel schoeisel met de 3 herkenbare strepen.
Om al je kleding, schoenen, rackets en shuttles in op te kunnen bergen, zijn er Adidas badmintontassen bestelbaar. Zowel in kleinere en grotere formaten te koop. 
Ook kun je een Adidas badminton grip kopen, die lekker opvalt op jouw handvat. 

De Adidas badminton specialist helpt jou!

Weet je niet goed welke Adidas racket voor jou de perfecte partner is? Vraag er naar via: [email protected]Facebook en telefoon/whatsapp: +31-616501686 of kom langs in onze badminton winkel in Rijen (regio Breda, Tilburg, Den Bosch).

Bestel jouw Adidas Spieiler badminton racket nu bij KW FLEX Badminton speciaalzaak online of kom langs in onze badmintonwinkel in Rijen! Vandaag voor 12.00 uur besteld, is vandaag verzonden.Persoonlijk badminton racket advies!