-25%
new

JAKO Trainingsvest Classico Red 8750

€49,99AVP*€37,50
In winkelwagen
Levertijd: Dit product is bestelbaar bij onze leverancier, maar kan alleen worden besteld in grotere aantallen voor ons. Vraag naar de opties!
In backorder, pre-order of alleen op bestelling
  • Overzicht
  • Dit JAKO Trainingsvest Classico Red 8750 is een topper door z'n klassieke design. De CLASSICO-lijn is echt back to basics, simpel en stijlvol.

Specificaties

Technologieën Keep-Dry
Materiaal 100% Polyester
Kleur Rood

Product details

Dit JAKO Trainingsvest Classico Red 8750 is een topper door z'n klassieke design. De CLASSICO-lijn is echt back to basics, simpel en stijlvol. Het vest is effen van kleur met die herkenbare JAKO-dots en belettering op de borst en schouders. In de zijzakken met rits kun je makkelijk kleine spulletjes zoals sleutels kwijt. De elastische mouwen en onderkant zorgen voor een perfecte pasvorm. Gemaakt van 100% polyester inclusief de Keep Dry technologie. Ook verkrijgbaar als trainingspak voor de kinderen.

Maak je badminton outfit compleet

Natuurlijk kun je ook jouw badminton garderobe aanvullen met een bijpassende short, een comfortabel trainingspak en/of lekker zittende sweaters? Deze zijn uiteraard voor zowel heren, dames en kinderen perfect op elkaar af te stemmen.

Laat je kleding bedrukken

Wist je dat KW FLEX de mogelijkheid bied om al jouw badminton kleding te bedrukken met teksten, logo's en/of de Nederlandse, Duitse of Belgische vlag? Laat nu jouw naam, land of club logo op je rug of borst drukken en je bent voor iedereen in de badmintonzaal herkenbaar! Bij de meeste artikelen bestaat ook de optie om het KW FLEX logo op verschillende plekken te laten drukken, in ruil voor korting. Maak jij jouw outfit compleet?

Bestel nu!

Bestel jouw JAKO Trainingsvest Classico Red 8750 in onze online racket sport winkel of kom langs in onze fysieke KW FLEX racket sport winkel in Rijen (regio Breda, Tilburg en Den Bosch)! Gratis verzending vanaf €100,- in Nederland en België.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen