JAKO

Page:

WE ARE TEAM

Teamsport

JAKO Sports haar wortels liggen in de teamsport. Snel en betrouwbaar willen zij onze teams leveren. Vandaag spelen voetbalploegen over de ganse wereld, van amateur tot Champions League met hun producten.

Jako weet hoe belangrijk het voor elke vereniging is een betrouwbare teamsportleverancier te hebben. Meer dan 400 artikelen in 30.000 variaties leveren ze op zeer korte tijd aan u in meer dan 50 landen.

Tot wel 5 jaar zijn er teamlines in collectie. Hierdoor bieden wij onze verenigingen de mogelijkheid om hun uitrustingen over een lange periode de plannen en steeds nabestellingen te kunnen plaatsen. Zonder wachttijden – snel en betrouwbaar.


Teamwear

Iedere vereniging hecht belang aan een aangepaste outfit. Met zes teamlines, elf verschillende shirts en de bijpassende basics, beantwoordt onze collectie aan de vraag naar vrijetijdskleding, alsook trainings- en wedstrijdkledij.

We weten hoe belangrijk een ruime keuze is. Met 16 kleurcombinaties vindt elk team zijn gading. Met maten van 116 tot en met 6XL is voor elk lid van de vereniging de passende maat beschikbaar. Damessnits en vrijetijdsbroeken in verkorte en verlengde maten vervolledigen het assortiment.

Alle artikelen hebben voldoende plaats voor individuele bedrukking. Daardoor wordt de uitrusting individueel en exclusief. Eén team – één outfit.


Teamspirit

Wij houden van sport. Deze begeestering brengen we mee naar JAKO. Korte linies, snelle oplossingen en een hoge flexibiliteit zijn de kenmerken van JAKO Sport.

De band met een klant is van onschatbare waarde. Vandaar dat we zorgen voor directe contacten en langdurige partnerships. Door persoonlijke aanspreekpunten, competente ondersteuning en attractieve partnerprogramma’s versterken we de samenwerking verenigingen.