Over KW FLEX

KW FLEX is de totaal leverancier van alle badminton producten die u nodig heeft om professioneel te kunnen badmintonnen. De wijde range aan badminton rackets, badmintonschoenen, shuttles, kleding, grips, tassen enzovoort zijn voor ieder type speler te koop tegen een scherpe prijs.

Naast de uitstekende kwaliteit van de producten biedt KW FLEX ook service op maat aan en is KW FLEX een VICTOR specialist met het grootste VICTOR assortiment in Nederland. Tevens zijn wij sinds 2018 ook een officiële partner van Yonex en Dunlop. Indien er animo bij u en/of uw vereniging (regio Breda) is kan KW FLEX met zijn producten bij uw vereniging op bezoek komen, waarna u de producten uitvoerig kunt testen en ervaren. Het grote voordeel hiervan is dat u het product kan testen op zijn kwaliteit en daarnaast kunt u bepalen of het product geschikt is voor u, want niet iedere speler is hetzelfde en heeft dus baat bij dezelfde producten.

Koopt u een product via de website, dan kunt u uiteraard gebruikmaken van de 30 dagen Tevredenheidsgarantie. Hierdoor bestaat altijd de mogelijkheid om het product te retourneren of om te ruilen indien het niet aan uw wensen voldoet. Maar uiteraard tracht KW FLEX u door middel van advies op maat in één keer van het juiste product te voorzien.

Tevens heeft KW FLEX een bespanservice, waarbij uw badmintonracket, squashracket of tennisracket de gewenste bespanning krijgt met het ideale gewicht. U kunt kiezen uit een grote variantie aan type bespanningen qua kwaliteit en kleuren.

Wanneer u vragen heeft over de producten of u bent ergens naar op zoek, aarzel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers. Dit kan gemakkelijk via het contactformulier, Facebook of u kunt bellen met KW FLEX via 06-16501686.