Victor Light Fighter serie

Victor Light Fighter serie

Victor Light Fighter Serie

De Light Fighter Serie is één van de meest bijzondere racket series van Victor. Zoals de naam al aangeeft, zijn dit de aller lichtste badminton rackets van Victor. De rackets zijn gemaakt van hoogwaardig carbon en zijn buitengewoon licht ontworpen. De grootste voordelen van deze bijzondere eigenschap zijn: Unieke handling, snelle slagen, optimale controle en minder arm belastend. Het is een ideaal racket voor spelers die hun arm niet te zwaar willen belasten i.v.m. kracht te kort of blessure gevoeligheid. 

 

Binnen de Victor Light Fighter serie zijn er een aantal verschillende rackets ontwikkeld voor verschillende speelstijlen. Hieronder een korte uitleg per racket:

 1. Victor Light Fighter 7500
  Dit is een aanvallend badminton racket met een zeer aerodynamisch, head-heavy en stug frame. Ideaal voor accurate slagen en krachtige smashes. De speler heeft de nodige techniek nodig en een krachtige arm. 

 2. Victor Light Figher 7400
  Ook dit is een aanvallend badminton racket maar met een zeer aerodynamische, head-heavy en gebalanceerd frame. Dit racket is perfect voor krachtige slagen, waarbij het rackets iets meer werk voor de speler doet. De speler heeft de nodige techniek nodig, maar de benodigde armkracht is minder dan bij de Light Fighter 7500.

 3. Victor Light Fighter 7390
  Dit is een allround badminton racket met een zeer aerodynamisch, gebalanceerd en medium flexibel frame. Zowel voor de aanvallende en verdedigende speler is dit een prachtig racket, omdat het voor beide speelstijlen de juiste eigenschappen heeft. Het racket geeft de nodige hulp bij het ontwikkelen van krachtige slagen, waardoor u niet snel een blessure oploopt bij dit racket door de trillingen.
 4. Victor Light Fighter 7000
  Dit is over het algemeen een verdedigend badminton racket met het lichtste frame uit de Light Fighter serie. Door de stijfheid van het frame heeft u een perfecte handling en door het gebalanceerde/gripzware frame kunt zeer accuraat slaan. Het is een heerlijk racket voor bv drives of het retourneren van smashes.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »