KW FLEX Badminton merken

KW FLEX Badminton merken

Een korte uitleg van alle merken die KW FLEX Badminton speciaalzaak in haar assortiment heeft.

KW FLEX Badminton merken

Welke merken voeren wij van KW FLEX Badminton speciaalzaak in ons assortiment? Er zijn heel veel merken beschikbaar in het badminton landschap en daarom hebben wij de keuze gemaakt voor een aantal van deze merken. Om een gezonde groei door te maken als bedrijf kunnen wij u op dit moment nog niet alle merken leveren. Onze huidige leveranciers zijn: Victor, Yonex, Carlton en Dunlop.

Victor

Toen wij ons bedrijf oprichten in februari 2007, zijn wij begonnen als leverancier van het toen nog relatief onbekende merk Victor. Dit merk uit azië, had toen een vestiging in Duitsland geopend en vanuit onze hobby badmintonnen zijn wij met hen in zee gegaan. Victor is ondertussen net zoals Yonex, Carlton, Forza e.d. een gevestigde naam en levert  badminton artikelen van zeer hoge kwaliteit. 
Één keer per jaar komt Victor met een compleet nieuwe collectie (februari/maart) waarin alle nieuwe artikelen geïntroduceerd worden. Daarnaast vindt er ca. 4 keer per jaar een one shot order plaats, waarbij ze unieke artikelen leveren. Vaak zijn dit speciale varianten van collectie artikelen of voorlopers voor de volgende collectie. 

Naast badminton producten levert Victor ook squashrackets. Deze zijn uiteraard ook bij ons bestelbaar en te testen. Dus wilt u de Victor IP squashrackets proberen, kom vooral langs in onze winkel.

Yonex

Sinds 2 jaar zijn wij ook een officiële leverancier van alle Yonex artikelen, waarmee wij een grote stap voorwaarts hebben gezet in de uitbreiding van ons assortiment. Veel spelers zijn van vroeger uit gewend om met Yonex te spelen en blijven hier erg aangehecht. Wij zijn dan ook blij dat we ook deze spelers nu optimaal van dienst kunnen zijn met alle Yonex schoenen, badmintonrackets, kleding, shuttles en rackettassen. Twee keer per jaar heeft Yonex een grote launch met nieuwe artikelen en tussendoor komen er regelmatig one shot orders binnen die eenmalig te bestellen zijn en dus ook uniek. 

Yonex levert naast badminton producten ook tennisrackets en deze zijn uiteraard ook bij ons bestelbaar. In onze winkel in Rijen kunt u de Yonex Ezone serie komen bekijken en deze mag u uiteraard mee naar huis nemen om te testen. Zo kunt u goed bepalen welk tennisracket voor u geschikt is. 

Carlton

Ca. 1,5 jaar zijn wij ook een officiële leverancier van Carlton. Zij zijn een heel bekend merk in de badmintonsport, maar enigszins overvleugeld door de andere merken. Toch vinden wij Carlton een goede toevoeging aan ons assortiment, met mooie badmintonrackets en rackettassen. Zij komen eenmaal per jaar met een nieuwe collectie en gedurende het jaar met enkele one-shot artikelen. 

Dunlop

Sinds kort zijn wij ook officieel dealer van Dunlop sport producten. Dunlop badmintonrackets en rackettassen zijn nog relatief onbekend binnen de badminton sport, maar ze maken kwaliteitsproducten tegen een uitstekend scherpe prijs. Dunlop levert naast badmintonrackets en rackettassen ook shuttles, tennisrackets en squashrackets. Bent u benieuwd naar deze artikelen, vraag er naar in onze winkel of bij onze stands. U mag ze uiteraard uitgebreid testen!

Net zoals de andere merken, komt Dunlop één keer per jaar met een nieuwe collectie.

FZ Forza

Recent hebben Victor Europe en het Deense FZ Forza een samenwerkingsverband afgesloten, waardoor de twee leverancier een zeer grote wereld speler worden. De precieze invulling is nog onbekend, maar wie weet word ons assortiment dus op korte termijn nog uitgebreid met FZ Forza. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »