Overzicht badminton rackets

Toon 1 - 24 van 199
More filters

Overzicht gevorderde badminton rackets

Hier vind je een overzicht van alle gevorderde badminton rackets van de merken Victor, Yonex, Carlton en Dunlop. Dus scroll rustig door ons gehele assortiment heen en stel de filters naar jouw wensen in. Opzoek naar een head heavy en flexibel badminton racket? Geen probleem, er is keuze genoeg. Wil je een oranje of roze badminton racket? Stel de filter op de gewenste kleur in en je ziet alle beschikbare modellen. 

Natuurlijk kun je ook selecteren op jouw favoriete badminton merk of een keer een ander merk selecteren. Een keer iets anders proberen kan geen kwaad en bij ieder merk is er voor jou ook een passend badminton racket qua specificaties te vinden. 

Ben je opzoek naar een specifiek badminton racket, maar kun je het niet vinden in de webshop van KW FLEX? In dat geval kun je altijd contact met onze racket specialisten opnemen. Vragen kan namelijk nooit geen kwaad en wij helpen je altijd met veel plezier! 

Neem contact met ons op via [email protected]Facebook, bel/whatsapp+31-616501686 of kom langs in onze badminton winkel in Rijen (regio Breda, Tilburg, Den Bosch).