Adidas Uberschall badminton rackets

Toon 1 - 0 van 0
Filters
Geen producten gevonden...

De Adidas Überschall badminton rackets bestel je heel eenvoudig in de KW FLEX badmintonshop! Dit is een prachtige badminton racket serie die staat voor snelheid. 

Kenmerken Adidas Überschall rackets

De exacte vertaling van Überschall is supersonisch en dat merk je dus ook echt heel goed bij deze badminton racket serie. De rackets uit deze serie zijn uitstekend geschikt voor diverse type badmintonners. Door het dynamische frame kun je snel handelen bij slagen aan het net, tijdens verdedigende slagen en je kan ook plots de aanval kiezen. Afhankelijk van de balans en flexibiliteit van ieder type, kun je dit wel een allround badminton racket noemen waarbij snelheid centraal staat. 

De belangrijkste eigenschappen zijn:

  • Racketsnelheid
  • Aerodynamisch
  • Vlotte handling

Je kan deze serie vergelijken met de Victor Jetspeed of Yonex Nanoflare serie

Adidas technologieën

In de Adidas Überschall rackets word gebruikt gemaakt van de dunne frame technologie. Hierdoor is het frame zeer aerodynamisch en kun je de handling snelheid hoog houden. Met snelle slagbewegingen kun je de tegenstander verrassen en sneller dan verwacht de shuttle plaatsen.
De Power ARC technologie zorgt voor meer stabiliteit en power.
Ook wordt er gebruik gemaakt van S.M.A.R.T. Carbon. Iedere letter heeft zijn eigen betekenis:

S = Structure - Ander soort carbon

M = Modulus - Definieert de prestaties van het frame w.b.t. duurzaamheid, snelheid of slag

A = Aspect - Verschillende materiaal lagen voor verschillende speelstijlen

R = Resin - Extra prestatie voordeel door het bijzondere carbon samenstelling

T = Type - Verschillende composiet materialen voor nieuwe ontwikkelingen

Andere Adidas badminton artikelen

Naast de badminton rackets van Adidas kun je bij ons ook andere producten kopen van dit bekende merk. Je kan zowel dames Adidas badminton schoenen en heren Adidas badminton schoenen kopen om je voeten te voorzien van stijlvol en comfortabel schoeisel met de 3 herkenbare strepen.
Om al je kleding, schoenen, rackets en shuttles in op te kunnen bergen, zijn er Adidas badmintontassen bestelbaar. Zowel in kleinere en grotere formaten te koop. 
Ook kun je een Adidas badminton grip kopen, die lekker opvalt op jouw handvat. 

De Adidas badminton specialist helpt jou!

Weet je niet goed welke Adidas racket voor jou de perfecte partner is? Vraag er naar via: [email protected]Facebook en telefoon/whatsapp: +31-616501686 of kom langs in onze badminton winkel in Rijen (regio Breda, Tilburg, Den Bosch).

Bestel jouw Adidas Überschall badminton racket nu bij KW FLEX Badminton speciaalzaak online of kom langs in onze badmintonwinkel in Rijen! Vandaag voor 12.00 uur besteld, is vandaag verzonden.Persoonlijk badminton racket advies!